Novi broj gastromagazina Skuhatćute otkriva male tajne chefa Toma Kerridgea, donosi priču o špeclima te pregršt ideja za neodoljiva slatka i slana jela
NOVI BROJ
Senzacije od mljevenog mesa i voćni deserti za prste polizati
U novom broju magazina za uživanje u hrani donosimo najbolje recepte s mljevenim mesom. Mazalice, mesne okruglice, pite, lazanje i punjeno povrće samo su neki od brzih i jednostavnih specijaliteta kojima možete nahraniti gladne goste. Pripremite se da će tražiti repete i prepustite se kreativnom kuhanju!
Pitate li se što ručak bez deserta, tu su senzacije od omiljenog zimskog i egzotičnog voća. Među brojnim idejama, ovaj broj donosi i priču o špeclima, pizzi s tijestom od cvjetače i sira te najbolje recepte chefa Toma Kerridgea.
Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku