Obavijesti

Sport

Komentari 23

Senzacija na pomolu: Matej Delač ide u veliki Chelsea

Senzacija na pomolu: Matej Delač ide u veliki Chelsea
1

Matej Delač, mladi golman Intera iz Zaprešića, prošao je liječnički pregled u Chelseajau i za dvije godine će obući dres slavnog londonskog kluba

VIDEO

Golman zaprešićkog Intera Matej Delač pred vratima je londonskog Chelseaja! Senzacija je to koja je stigla direktno iz Londona, a prema nekim informacija talentirani 17-godišnji golman bi u klub Romana Abramoviča trebao prijeći tek za dvije godine, a Inter bi zaradio oko tri milijuna eura. Da priča ima smisla govori i podatak da se Delač iz Londona nije vratio u društvu ostalih reprezentativaca nego je ostao dan duže. U četvrtak je prošao i liječnički pregled i jedan od najtalentiranijih mladih golmana u Europi prema svemu sudeći novi je igrač Chelseaja.
Klub sa Stamford Bridgea zbog Uefine kazne ne smije potpisivati nove igrače sljedeća dva prijelazna roka pa je ostanak mladog wunderkinda u Divu iz predgrađa za to vrijeme najrealnija opcija. Londonski plavi bi Interu odmah uplatili milijun eura, a krajnja cifra bi nakon mogla doseći i tri milijuna eura, što je za 'žute' iz Zaprešića astronomska cifra.
Iako transfer nije potvrđen niti u jednom od dva spomenuta kluba, dobro obaviješteni izvori tvrde da su skauti Chelseaja Delača pratili na svim ovosezonskim utakmicama. Upravo u novom hrvatskom reprezentativcu prepoznali su nasljednika Petra Čecha i stoga ne čudi što su požurili osigurati potpis potencijalne 'jedinice' hrvatske nogometne reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić