Obavijesti
komentari
Savršene kokice: Pecite ih na vrućem zraku, bez ulja i soli
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

VOLBEAT
volim kokice, imam doma taj aparat, ali jednostavno su mi ukusnije kad ih pripravim u "loncu". Razlog - u aparat ne ide nikakva masnoća, pa se kasnije sol ne može priljepiti za kokice kako treba, te su onda neslane.. U teću stavim jako malo masnoće (maslo ili biljno ulje), i onda puno bolje ispadnu... Točno, više kalorija..
Dk
Uzmeš malu špricu, naliješ malo suncokretovog ili nekog ulja poželji, poprskaš po kokicama i posoliš, pa promješaš i ponoviš, tako sol ostane na kokicama, a nis Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .