ja ih obozavam (ali nisam bas sigurna da im je krema uspjela, po mojem brasno ide u mlijeko kad mlijeko zavrije a ne sve zajedno na vatru)
ta
talman
08.1.2017.
Odustani
Ok, valjda ga otopiš u malo hladnog mlijeka pa onda u vrelo.Njima su vjerovatno ostale grudvice
Dk
Deaktivirani korisnik
08.1.2017.
Odustani
naravno ne mozes drukcije (mislim mozes ali nije isti rezultat), nisam na taj nacin nikad radila da sve zajedno u lonac i mjesaj obicno mlijeko secer i vs u lon
ac na vatru a brasno razmutim u mlijeku i onda ulijem
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
08.1.2017.
Odustani
nisam gledala video..ali možda su stavile glatko brašno..krema je puno bolja ako se stavi oštro brašno i nikad se ne stvaraju grudice.. i da .prvo se umuti u ma
lo mlijeka i onda stavi u vruće mlijeko..i ja radim tako.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
08.1.2017.
Odustani
mislim da svi koji peku kolace rade tako, e sad dal je to neki novi nacin ili cure ne znaju ne mogu sa sigurnoscu reci
Dk
Deaktivirani korisnik
08.1.2017.
Odustani
kak god mi ih doneseš ne mogu ih prestat jest,prefine su mi :) i zovu se Ruske šubarice
Dk
Deaktivirani korisnik
09.1.2017.
Odustani
Joij i ja ih volim...😍😍ali to se ne smije više jesti...😣😢 Ćao puce..opet kasnim😉
Dk
Deaktivirani korisnik
09.1.2017.
Odustani
evo ove cure su pravi primjer da kuhanje nije kvantna fizika samo treba dobar recept i malo volje, naravno bez mobitela i snimanje ne ide pa da na kraju vidis d
i si pogrijesio ili da stavis na "jubito" (kad djelis video nemoj nikako zaboraviti izbrisati dijelove di ti nije uspio biskvit ili mozda krema) :)))))))))))
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
09.1.2017.
Odustani
možda nisu ni svjesne da im nije uspjela krema..
Dk
Deaktivirani korisnik
09.1.2017.
Odustani
izgleda da nisu puno tog svjesne ali ipak sve za malo mjesta u medijima
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .