Obavijesti
komentari
Savršen zimski kolač za hladne dane: Obradujte svoje najmilije
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
ja ih obozavam (ali nisam bas sigurna da im je krema uspjela, po mojem brasno ide u mlijeko kad mlijeko zavrije a ne sve zajedno na vatru)
ta
Ok, valjda ga otopiš u malo hladnog mlijeka pa onda u vrelo.Njima su vjerovatno ostale grudvice
Dk
naravno ne mozes drukcije (mislim mozes ali nije isti rezultat), nisam na taj nacin nikad radila da sve zajedno u lonac i mjesaj obicno mlijeko secer i vs u lon Prikaži još ↓
Dk
nisam gledala video..ali možda su stavile glatko brašno..krema je puno bolja ako se stavi oštro brašno i nikad se ne stvaraju grudice.. i da .prvo se umuti u ma Prikaži još ↓
Dk
mislim da svi koji peku kolace rade tako, e sad dal je to neki novi nacin ili cure ne znaju ne mogu sa sigurnoscu reci
Dk
kak god mi ih doneseš ne mogu ih prestat jest,prefine su mi :) i zovu se Ruske šubarice
Dk
Joij i ja ih volim...😍😍ali to se ne smije više jesti...😣😢 Ćao puce..opet kasnim😉
Dk
evo ove cure su pravi primjer da kuhanje nije kvantna fizika samo treba dobar recept i malo volje, naravno bez mobitela i snimanje ne ide pa da na kraju vidis d Prikaži još ↓
Dk
možda nisu ni svjesne da im nije uspjela krema..
Dk
izgleda da nisu puno tog svjesne ali ipak sve za malo mjesta u medijima
Dk
kad je to danas popularno...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .