Slažem se, ovaj kojeg reklamiraju to sigurno nije. Ajvar se radi od paprike očiščene od kožice i sjemenki, plavog patliđana, uz dodatak, prema ukusu, ljutih papričica, soli, češnjaka i octa koji se dodaje na kraju u ohlađeni ajvar prije pakiranja u staklenke. Ono što dobar ajvar nesmije sadržavati ni u kojem obliku je rajčica.
The Stand
02.1.2021.
Odustani
Ako radim ovako kako si napisao mi ocat stavimo ranije (vinski oko 1 dcl tek toliko da dobije notu “kiselosti”) i polijemo ga još toplog u staklenci sa malo vre
log ulja da se ne pokvari. Ali to su sada nijanse kako tko voli. 😀
Prikaži još ↓
♡♡♡
02.1.2021.
Odustani
Mi prekuhamo papriku u vodi s octom, kozicu ne skidamo
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .