Obavijesti
komentari
Sanja Čaćko ima najbolji kolač u Zagorju: Donosimo recept
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
recept zanimljiv... prvi put sam se susrela sad u receptu sa bijelim kukuruznim brašnom. dali netko zna gdje kupiti takvo brašno? hvala!
va
ako si iz zagreba naći ćeš ga na dolcu (tržnici) na klupama kod prodavača koji prodaju razna brašna .... vjerojatno bi se našlo i u prodavaonicama "zdrave" hran Prikaži još ↓
Dk
nisam iz zg ali često dolazim . hvala na odgovoru :)
Dk
Mogu reći da i ja prvi put čujem za to brašno...
Dk
zbunilo me bijelo brašno kukuruza a zna se da je žuto. pogledati ću tu kod sebe, ako ne nađem kupim u zg kad budem došla
va
to je brašno od bijelog kukuruza ...ukusno je malo za promjenu, ja ga stavljam u kruh pomiješanog s drugim brašnima, ili ribu uvaljam prije prženja, dobro je i Prikaži još ↓
Dk
valuta@ hvala! nisam znala da postoji i bijeli kukuruz... doma pečem kruh već godinama i upoznata sam da se kukuruzno brašno mora miješati sa drugim brašnima je Prikaži još ↓
va
sad sam se sjetio da ima jedan proizvod od bijelog kukuruza koji ćeš sigurno naći, znam da ima u konzumu i šparu jer sam tamo nabavljao, palenta (instant) od bi Prikaži još ↓
Dk
od srca hvala na trudi.. popodne ću sigurno do konzuma i špara pa ću pogledati . iskreno, ambalaža mi baš puno ne znači važno mi je sadržaj kvalitetan. pa javi Prikaži još ↓
va
ma opisao sam ti ambalažu da znaš šta da tražiš, haha ... obično bude tamo među krupicama i palentama od po kilu, a ovaj paketić je manji, pa je nekako neuočlji Prikaži još ↓
Dk
sve ok skužila sam o čemu se radi. odoh ja to potražiti. hvala još jednom :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .