Obavijesti

Show

Komentari 17

Sandi na motoru otišao u Rim na proslavu Harley-Davidsona

Sandi na motoru otišao u Rim na proslavu Harley-Davidsona
3

Pjevač Sandi Cenov proveo je nezaboravnih sedam dana u Italiji. Povod njegovog putovanja, bila je središnja proslava 110. godišnjice Harleya-Davidsona

VIDEO

Poznati strastveni ljubitelj ljubimaca na dva kotača Harley-Davidsona, Sandi Cenov, proveo je nezaboravnih sedam dana u Italiji. Povod njegovog putovanja, bila je središnja proslava 110. godišnjice Harleya-Davidsona. Sandi se na svojem ljubimcu uputio sve do tamo, jer kako i sam kaže, biti tamo je bio imperativ za sve ljubitelje Harley-Davidsona Europe. Procjenjuje se da je u Rimu ovog vikenda bilo preko petsto tisuća bikera, koji su istinski uživali u svojoj velikoj ljubavi - Harley-Davidson motorima!

Tjedan dana nezaboravnog putovanja, Rim, Toscana, Siena, kosi toranj u Pizzi, sve je to samo mali dio onoga što je Sandi posjetio.

- Na taj put se svi skupa spremamo skoro godinu dana. Spavali smo u Rimu u Domus Croatia, katoličkom odmorištu za hrvatske hodočasnike. Išlo nas je sve skupa 80 Harley-Davidsona, po grupama.. Prve tri noći spavali smo u Firenci i obilazili smo predivnu Toscanu (Pisa, Siena..). Svih 1400 sretnika, koji su se prijavili na svojevrsnu lutriju imalo je čast dobiti blagoslov motora na trgu Sv. Petra u Vatikanu od samog Pape, a Papa je za uspomenu na taj događaj dobio najnoviji Harley-Davidson - rekao je Sandi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije