Obavijesti
komentari
Salenjaci: Fini prhki kolač koji su rado pripremale naše bake
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Meni su bolji bez kvasca, umjesto mlijeka bijelo vino
Dk
Vino, vino. 🥂
Dk
Da,da vino🙃😉
Dk
Morat cu probat ,a ja po trdiciji
Dk
Radiš s kvascem?
Dk
Vino malo ubije masnoću.
Dk
Sa kvascem i maje mlijeka u dizava opcenito više vode da nebude žilavi i preklapam pa stoji svako preklapanje po 30 min ,4puta ,a na takav sistem radim i kroasa Prikaži još ↓
Dk
Po receptu koji ja imam dođu jako lisnati.
Dk
Da,a to je zbog preklapanja
Dk
Po mom receptu dođu hrskavi jako ..vise kao lisnato tijesto.
Dk
E jesi primjetila što smo citane,😂😂😂😂😂
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .