Obavijesti

Show

Komentari 5

Sado-mazo igrice: Mario lupao cure po stražnjicama

Sado-mazo igrice: Mario lupao cure po stražnjicama
7

Mario je najprije počeo tući Petru s bičem. Nakon nje odlučio je lupati Ivanu po stražnjici, kao da je bičuje. Okomio se na Giannu koja ga je ignorirala

VIDEO

Mario je napravio pravi show. Prvo je odlučio glumiti kontrolora dukata. Počeo je Petru tući s bičem.
- Daj mi dukate, ovdje kontrolor dukata. Kad si platila porez Petra, jesi dala crkvi desetinu? Nemoj mi se tak ponašati - rekao joj je. Unatoč molbi da je pusti na miru, Mario nije odustao dok mu Petra nije dala vrećicu s dukatima. Zatim se okomio na Giannu.
- Di su ti dukati, pokaži Danice dukate - zapovijedao je Mario. Gianna mu je suptilno ispustila vjetar, na što je Mario s gađenjem komentirao:
- Ne želim Danice tvoje dukate. Jurica se uključio u razgovor i rekao kako su u sobi sada stvarno bojni otrovi. Osim toga, Mario je odlučio lupati Ivanu po stražnjici, kao da je bičuje.
- Vidi, vidi kako uživa, uopće je ne boli - komentirao je Dino. Marina je tada odlučila skrenuti pažnju na sebe, no nitko nije na to previše obraćao pozornost.
- To ne boli, ja volim po guzici, volim po dupetu - izjavila je bivša seks-bomba. Nakon toga, Mario je odlučio glumiti Marlona Branda, što je sve nasmijalo do suza. Jurica mu je glumio pomoćnika, a Boris se osjećao suvišnim te mu nije bilo jasno kakva je njegova uloga u tom monologu. Osim toga, Boris baš i nije shvatio Marijevu zafrkanciju. Mario ga je upitao čiji je to krevet, očekujući da mu goli voditelj kaže da je njegov, no Boris se nije snašao.
- Krevet je tvoj Mario - rekla mu je Petra te tako golom voditelju razjasnila zafrkanciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada