Obavijesti

Show

Komentari 9

Sad je službeno? Angelina Jolie objavila fotku svog novog dečka

Sad je službeno? Angelina Jolie objavila fotku svog novog dečka
5

Navodno su Angelina Jolie i Akala u vezi već više od godinu dana. Skupa su išli na nekoliko putovanja pa i u Veneciju na Filmski festival. Izgleda kako je sad glumica otišla 'korak dalje' oko njihove veze...

VIDEO

Čini se kako glumica Angelina Jolie (49) opet ljubi i to više ne skriva koliko je ranije. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija Akale (40), umjetnika i aktivista s kojim je Jolie navodno u vezi, a koji joj je bio u pratnji i na Filmskom festivalu u Veneciji nedavno. 

A sada je bivša supruga Brada Pitta odlučila i na korak dalje, barem što se tiče javnosti. Na Instagramu 'Atelier Jolie', što je profil istoimenog kreativnog kolektiva kojeg je glumica osnovala, osvanula je galerija s panela kojeg je vodila. Na fotografijama se vidi kako Angelina intervjuira gosta, Mustafu, koji je predstavio svoj debitantski album, ali i neki gosti. 

FOTO Raspložena Angelina Jolie stigla je u Veneciju, mahala je fotografima. Očekuje se i Brad
FOTO Raspložena Angelina Jolie stigla je u Veneciju, mahala je fotografima. Očekuje se i Brad

'Angelina Jolie i Akala skupa su već godinu dana' 

Tako se u publici našao i Akala, a stigla je i glumica Zoe Kravitz.

Akala, inače pravog imena Kingsley James McLean Daley, bio je s Angelinom i dva dana ranije, na premijeri njenog filma 'Maria' u New Yorku, a navodno su u vezi već više od godinu dana. Zajedno su putovali te su u svibnju prošle godine išli na Jamajku, krajem prosinca fotografi su ih ulovili na večeri u Milanu. U nekoliko navrata se družio i s njezinim kćerima, a izvori kažu da je to ono što Jolie jako cijeni. 

Brad Pitt u Veneciji s 26 godina mlađom: Došao nakon Jolie i s Clooneyjem imao premijeru...
Brad Pitt u Veneciji s 26 godina mlađom: Došao nakon Jolie i s Clooneyjem imao premijeru...

- Povezuje ih interes za aktivizam i dijele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je dosta vremena otkako je osjetila ovakvu privlačnost - rekao je ranije izvor, prenosi Daily Mail

*EXCLUSIVE* American Actress Angelina Jolie looks glamorous rocking a Grecian dress while seen with rapper Akala as they are seen leaving the hotel to attend the the Maria premiere during the Venice Film Festival.

Akala je povjesničar, pjesnik, novinar, reper te strastveni ljubitelj kazališta i umjetnosti.Odrastao je u umjetničkoj obitelji te je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi. Dosad je izdao pet studijskih albuma. Svoju prvu knjigu, 'Domoroci: Rasa i klasa u ruševinama Carstva', objavio je 2018. godine. 

Brad Pitt ljubi gotovo 30 godina mlađu 

Angelina Jolie se prije nekoliko godina razvela od glumca Brada Pitta, što je utjecalo i na njihovu djecu. Nedavno je njihova kći Shiloh odlučila odreći se očevog prezimena nakon što je navršila 18 godina. Cijeli proces pokrenula je u svibnju nakon rođendana, a sada joj puno ime i prezime glasi Shiloh Nouvel Jolie. 

Angelina ima novog dečka? U Veneciji je snimili s reperom
Angelina ima novog dečka? U Veneciji je snimili s reperom

Kako bi izbjegli neugodnosti koje bi se mogle pojaviti između nekadašnjeg bračnog para, Angelinu Jolie i Brada Pitta su 'odvojili' u Veneciji.

"Wolfs" Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival

Odnosno, filmove u kojima su oni glumili prikazivali su na drugačije dane tako da se ne sretnu. A ni Brad nije došao sam tada, već mu je društvo pravila gotovo 30 godina mlađa djevojka Ines de Ramon. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO