Obavijesti

Show

Komentari 1

Sa 100 km/h pijani vozač naletio na Borisa Mutića

Sa 100 km/h pijani vozač naletio na Borisa Mutića
1

Sportski komentator u prometnoj nezgodi prošao je s lakšim ozljedama. Auto je uništen. Boris je u bolnici poveo tri sata i prošao je bez ozljeda

VIDEO

Zlatko Č. u utorak oko 20 sati s 1,14 promila alkohola u organizmu udario je komentatora Borisa Mutića (69). Počeo je kočiti, ali bezuspješno. Mutić je udario u automobil ispred sebe, zatim u rubnik ceste, a zaustavio se na rasvjetnom stupu. Mutića su prevezli u bolnicu Sv. Duh. Nakon analize krvi vidjet će je li i sportski komentator pijan sjeo za volan .
- Pogodio me u stražnji dio automobila s nekih 100 km/h. Ja sam polako išao prema semaforu, odletio naprijed pa u stup. Hitna i policija brzo su došli - rekao nam je Boris Mutić, koji je prošao bez ozljeda.
- U bolnici sam proveo tri sata, nakon čega su me pustili kući. Imam veliku kvrgu na glavi, a dobio sam i Schantzov ovratnik, ali ga neću nositi. Nemam ozljeda niti modrica. Ostao sam bez auta. Napravio mi je 'totalku’ - rekao je komentator, koji je vozio Renault Clio.
- Ne sjećam se koji je automobil vozio čovjek koji me je pogodio - dodao je Mutić, prema mnogima sportska legenda, koja iako službeno u mirovini, još radi jer obožava svoj posao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije