pozvao bi ga i ja na jednu tradicionalnu slavonsku svinjokolju. Npr. pečena đigerica sa bijelim lukom, nema zdravijeg, poslije krofne i onda juha kuhano meso hren, sarma, pečena kobasica. U međuvremenu probati malo svježih čvaraka.
Dr.Gonzo.
06.10.2021.
Odustani
Na tome sto ti jedes se zaraduje minimalac, Ronaldo je ipak puno iznad toga
dežurović
06.10.2021.
Odustani
Je da, čvarci su baš jeftini, cca 100kn/kg.
MateCro
06.10.2021.
Odustani
Tko jede juhu nakon digerice i krafni ? Kod mene uvijek prvo juha pa onda ostalo.
Dr
Dr.VK
06.10.2021.
Odustani
Mate, đigerica bude za doručak, ostalo počevši od juhe bude kad se sve završi, ručak ali u biti to bude večera.
tr
tramell
06.10.2021.
Odustani
Svinje su. poznate su po tome što jedu doslovno sve uključujući kukce, crve, koru drveta, lešine, štakore, izmet (također i vlastiti), smeće i druge svinje...
Sl
Slavonka..
07.10.2021.
Odustani
Prvi doručak je suhomesnato narezano od prošle godine, tamo oko 7,onda oko 11 bude đigerica sa domaćim češnjakom, pa oko 4 opet suhomesnato i navečer kad se zav
rši juhica od svježih kostiju i pečena kobasica sa restanim krompirom. Idući dan se prave čvarci koji se i jedu odmah, pa onda za ručak/večeru sarma i domaći salenjaci za desert. Tako je to kod nas i nema boljeg od vikenda kad je klanje/kolinje. Kako ga tko zove. 😁
Prikaži još ↓
Dr.Gonzo.
07.10.2021.
Odustani
Docekat ces 50. obljetnicu zivota sa zacepljenim arterijama 😄
Sl
Slavonka..
07.10.2021.
Odustani
Hahah a dobro klanje je jednom godišnje, spremna sam na taj rizik. 😂
Iako pola toga ni ne jedem što se priprema taj dan.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .