Obavijesti

Sport

Komentari 0

Robert Špehar vratio se u svoj Gradski vrt! Postao je novi trener nogometašica Osijeka...

Robert Špehar vratio se u svoj Gradski vrt! Postao je novi trener nogometašica Osijeka...
5

Kao trener vodio je u dva navrata vodio Marsoniju iz Slavonskog Broda, te Višnjevac i požešku Slavoniju, a obavljao je i razne funkcije u NK Osijeku. Prvi je put u ženskom nogometu

Nogometašice Osijeka godinama vladaju Hrvatskom i igraju u Europi pa je neobično vidjeti ih na trećem mjestu ljestvice i pogotovo kao tek četvrtu najefikasniju ekipu lige. U posljednjoj kvalifikacijskoj fazi ispale su iz Lige prvakinja od nizozemskog Twentea, a u sedmom prvenstvenom kolu iznenađujuće su izgubile od Hajduka na Poljudu 4-3.

Pokretanje videa...

ŽNK Osijek 00:50

Stajalo je to posla trenera Branka Maksića, a na njegovo je mjesto došao legendarni napadač Osijeka Robert Špehar (54), koji se tako vratio u 'svoj' Gradski vrt.

Osijek: Kvalifikacije za UEFA ligu prvakinja, ZNK Osijek - Knattspyrnudeild Breidablik

Kao trener vodio je u dva navrata vodio Marsoniju iz Slavonskog Broda, te Višnjevac i požešku Slavoniju, a obavljao je i razne funkcije u NK Osijeku. Prvi je put u ženskom nogometu.

Osijek: ŽNK Osijek izborio play-off UEFA Lige prvakinja

Nogometašice Osijeka su osvojile 25 naslova prvakinja Hrvatske, no nakon sedam kola su na trećem mjestu, s utakmicom manje. Ni traga uvjerljivim igrama kao prethodnih sezona, čemu svjedoči gol razlika 21-6, dok je Agram postigao 35 golova, vodeći Hajduk 27, a čak i Međimurje je postiglo više - 22.

Standings provided by Sofascore
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima
3. KOLO LIGE PRVAKA

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski