Obavijesti
komentari
Rizik od moždanog, infarkta... Hrana koja odčepljuje arterije
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

DP
"Masnoće su na vrhu popisa tvari koje ugrožavaju zdravlje, no znanstvenici tvrde kako mono i polinezasićene masne kiseline, poput onih u avokadu, pomažu zdravlju srca jer snižavaju loš LDL kolesterol i podižu razine dobrog HDL kolesterola." - molim autoricu da se odluči za jedno od ovo dvoje. Ili ugrožava zdravlje ili doprinosi, što je istina? A istina je da masnoće ne ugrožavaju zdravlje, masnoće su neophodne za život, za proizvodnju hormona, a stanična membrana svake pojedine stanice u našem organizmu sačinjena je od lipida odnosno masnoća. Zdravlje ugrožavaju transmasne kiseline, te velike količine uhljikohidrata u vidu rafiniranog šećera. To o holesterolu, masnoćama itd je mit koji je debunkiran već odavno. Možda da zavirite u novije znanstvene studije prije pisanja ovakvih članaka.
An
To kad novinar umisli da je liječnik i nutricionist.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .