Obavijesti

Sport

Komentari 22

Rijeka prodala Franju Ivanovića

Rijeka prodala Franju Ivanovića

Ivanović je čekao uzvrat s Olimpijom kako bi napustio Rujevicu i napravio novi korak u karijeri. Odlazi u Belgiju, a Rijeka je bogatija za četiri milijuna eura

VIDEO

Mladi hrvatski reprezentativac Franjo Ivanović (20) napušta Rijeku i svoje talente seli u Belgiju. Točnije, u Union St. Gilloise, koji je dogovorio njegov transfer još ranije ovoga tjedna, ali je cijeli posao čekao rasplet doigravanja za Konferencijsku ligu između Rijeke i Olimpije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sažetak Osijek - Rijeka 01:11

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Riječani su tu neslavno prošli i primili čak pet golova u uzvratu u Sloveniji, a hrvatski doprvak izgubio je i glavnog napadača. U 51 utakmici za Rijeku, Ivanović je zabio 16 golova i četiri puta asistirao. U ugovoru s Rijekom imao je otkupnu klauzulu od četiri milijuna eura koju je belgijski klub aktivirao.

Ivanović se nalazi i na popisu U-21 reprezentacije Ivice Olića, a očekuje se kako će u Belgiji napraviti potreban iskorak prema glavnoj reprezentaciji. Belgijskom klubu pridružio se na četverogodišnjem ugovoru.

- Od prvog dana kad sam stigao u Rijeku osjetio sam potporu svih ljudi kao i navijača koji su nas nosili. Rijeka mi je pružila priliku da se afirmiram i dolazak na Kvarner se pokazao kao pun pogodak. Kad se osvrnem na moje vrijeme u bijelom dresu bilo je tu puno odličnih utakmica cijele ekipe, velikih pobjeda i zajedničkih slavlja. Ostao je naravno žal za prošlom sezonom i što na kraju sve, što smo dobro napravili, nismo okrunili barem jednim trofejem. Hvala svim navijačima na podršci, moram istaknuti i zahvaliti se istočnoj tribini koja je, u dobrim i lošim trenucima, skandirala moje ime, i to mi je jako pomoglo kad stvari na travnjaku se nisu odvijale kako smo željeli - rekao je Ivanović za klupske stranice Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije