Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Inače u quiche ide i šunka.
VolbeatDbv
Netočno, quiche je samo vrsta "otvorene pite", tamo ide što god staviš
VolbeatDbv
ako misliš na najpopularniju quiche Lorraine - to ide slanina
Dk
.Ako staviš šunku (jambon) ili lard (slanina) onda je to quiche lorraine. Ako je bez, onda je to "obična" tarte ili gateaux au fromage, mnogi griješe u nazivu. Prikaži još ↓
Dk
I ide više šunka svakako.
VolbeatDbv
dobro ako ti to kažeš...
Dk
Ne ja nego zemlja blizu koje živim, odakle taj recept i je.
VolbeatDbv
pošteno si me začepila činjenicama, svaka čast..
Dk
Nije burek nego je pita.
VolbeatDbv
i obratno...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .