Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Recepti za slastice naših baka: Napravite makovnjaču, uštipke, jabuke u šlafroku, pecipaje...

Recepti za slastice naših baka: Napravite makovnjaču, uštipke, jabuke u šlafroku, pecipaje...

Žumanjci koji idu u tijesto ne smiju biti hladni, nego ih treba prilagoditi sobnoj temperaturi. Na dno pećnice ide metalna posuda s vodom koja pomaže da se tijesto bolje digne

Postoji nekoliko trikova naših baka koji pomažu da orahnjača i makovnjača ispadnu savršeno svaki put. Žumanjci (ili cijela jaja) koji idu u tijesto ne smiju biti hladni, nego ih treba ostaviti da se temperiraju na sobnoj temperaturi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0