![Recepti za najbolje marinade: Govedina se najdulje marinira](https://img.24sata.hr/z-aIpFd4XBzFy68-i8So1hquwbo=/414x267/smart/media/images/2023-17/untitled-design-2023-04-27t122433-651.jpg)
Piletina će biti odlična marinirate li je u ulju, limunovu soku, luku, soli, papru, crvenoj paprici i peršinu, a u hladnjaku je čuvajte barem četiri sata. Ribu je dovoljno posoliti i popapriti
Lifestyle
Komentari 0Piletina će biti odlična marinirate li je u ulju, limunovu soku, luku, soli, papru, crvenoj paprici i peršinu, a u hladnjaku je čuvajte barem četiri sata. Ribu je dovoljno posoliti i popapriti
Svaki majstor roštilja ima svoje trikove, a mi smo sakupili najčešće savjete. Dok se odresci peku, ne probadajte ih vilicom jer će izaći sokovi. No kako bi bili što ukusniji, marinirajte ih u ulju, bijelom octu, bijelom vinu, češnjaku, papru, šećeru, origanu i majčinoj dušici. Zatim ih stavite u vrećicu, polijte marinadom, zatvorite i ostavite u hladnjaku preko noći.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+