Obavijesti
komentari
Recepti za francusku i rusku salatu - fino za prste polizati
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

H
65% krumpir, 15% mrkva, 15% grašak, 15% krastavci (birati staklenku sa puno sitnih krastavčića) + 1 manja neslatka jabuka (opcija), majoneza (punomasna) tek toliko treba da se salata dobro izmiješa, 1 žlica senfa (dijon ili estragon), sol, sviježe mljeveni crni papar, 1-2 žlice rasola od krastavaca (opcija). Vrhnja, jogurt i sl. ne stavljam u Francusku salatu, ali o ukusima se ne raspravlja. Osobno za salatu preferiram majoneze koje u sastavu ne sadrže limun, jer se kiselinski odnos ponekad ne poklapa sa krastavcima. Salata mora odstajati na hladnom u zatvorenoj zdjeli bar 6 h prije posluživanja, uz par laganih miješanja da se okusi sažmu.
va
he, nije možda loše ni ovako, na matematičkoj osnovi... ja sve to odokativno, pa mi je zato neki put odlična, neki put bome malo manje :) ...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .