Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

TT
Od kad ide jaje u sarmu.
SadoDado
a šta misliš da poveže meso u kompaktnu masu? bez jaja bi to bila mesna kaša...
J1
Imaš pravo, nije to omlet s jajima
ne
kako sam načuo da stisne smjesu ali da postoji bojazan da bi mogla biti pretvrda, valjda tako nešto...
TT
Nikad se jaja nisu u sarmu stavljala. U polpete ili ćufte kako se vec zovu da al sarma ne. Svi ovi sastojci idu bez jaja i nikad se ne raspadne meso.
Dk
Jaje se stavljaju ako je meso sirovo, da bolje povežu smjesu kojom punimo sarme. Ako meso prije lagano dinstamo, onda nema potrebe za jajima.
Dk
Sve je u omjerima pa tako i kod sarme...
ne
treba imati iskustva o tom, ono šta meni nedostaje. sinoć ih radio 1 kg mesa, stavija jedno malo jaje, neće smetati, valda. kapulu i luk bacija na maslinovo ulj Prikaži još ↓
Dk
Sve si dobro napravio, možda je pitanje omjera. A bržole su ti bile najbolje jer su pokupile sav gušt od svega u loncu.
Kc
Kakvo pirjanje mesa to je strasno nika nebi mesa pirjala za sarmu to je katastrofa
mi
Ni u polpete ni u čufte ne stavljam jaje pa tak ni u sarmu. Sve se lijepo drži,povezano i kompaktno
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .