Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Imam dvije teglice meda u špajzi, kupljene u trgovačkom centru. Kraljevski! Nisu se uspjele kristalizirati ni u više od godinu dana. Nimalo, za razliku od ostalih. Čekam, jer nada umire posljednja. Baš da vidim tog kriminalca koji će takav kvazi med proglasiti ispravnim. Više od toga me muči da sam tri teglice potamanio. Kakvo li sam smeće unio u sebe...Oj hrvatska mati, baš ti fala na ovakvoj državi.
ki
@Biologica “kristali” u medu nastaju zbog prisutstva peludi i ne mora znaciti da med zbog toga sto ih nema nije pravi.
Mi
Biologica...da komentar nije žalostan bio bi smješan...u stvari ja sam se dobro nasmijala, a tebi jedino preostaje da još malo čekaš...možda se dogodi čudo, a m Prikaži još ↓
Dk
Kristali u medu još uvijek ne nastaju zbog prisutnosti peludi. Da pokušam natuknuti ispravan odgovor, ima neke veze s temperaturom.
Mel Glupson
Med od bagrema, lipe, kadulje radi većeg postotka fruktoze, kristalizirat će nakon godinu – dvije dana.Hrastov med (medljikovac) i med u kojem je veći postotak Prikaži još ↓
Fa
Stavi ga u frizider ako se onda ne kristalizira,onda je patvorina,tako provjeris i maslinovo ulje
bs
Pravi med izvoran prirodni se nakon nekog vremena kristalizira. Iz pčelarskom sam kraja tako da odmah pojasnim. Sve što se razlijeva nakon dugo vremena ima adit Prikaži još ↓
Tiranosaurus
Med koji sam kupil kod nekog Swarovskog na Dolcu je odmah bil kristaliziran..tak da kod njega nemreš fulat. Oriđiđi
Mladen Đumlijan
Gledam med u trgovačkom centru.....hrvatska firma. Piše porijeklo Kina, Kuba, Hrvatska.....pa kuda su sve te pčele letjele??
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .