Ne gledam samo citam ali moram komentirati- za zaista dobar burek meso (junetina) vam jaaaakooo sitno nadjeckana mora prwnociti u malo ulja, soli i papra...ove brze inacice su...brze inacice. A sad minusi jer “burek” moze biti i od visnje 🤣🤣 glavno da je “nesto” zamotano u vuceno tijesto ;)
STorm5
07.11.2019.
Odustani
Slažem se sa ovim da može bit i od višnje, Tiha. Burek može biti od bilo čega. To je samo u Bosni obrnuto. U Turskoj, koja je domovina bureka, on se radi i sa s
irom i sa ostalim namirnicama isto kao i baklava. :)
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
07.11.2019.
Odustani
Onda vi nemate pojma... Burek se zna što je, a sve ostalo su pite...
VOLBEAT
07.11.2019.
Odustani
Ključna stvar za dobar burek (ili bilo koju pitu s vučenim tijestom) jest - tijesto. A ono mora odležati neko vrijeme u frižideru, ideano prenoćiti.
STorm5
07.11.2019.
Odustani
Maky, možda u Bosni jer su sve što su im Turci ostavili izokrenuli naopako. Burek sa sirom i sa mesom postoji i tako se prodaje u Turskoj. Ovo što Bosanci rade
nema veze s tim.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
07.11.2019.
Odustani
@VOLBEAT- a dobro to s tijestom se podrazumijeva, to su osnove ali dobro je podsjetiti mlade kuhare i kuharice
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .