Obavijesti

News

Komentari 26

Razbili lanac od 60 pedofila, među njima i jedan učitelj (25)

Jedan 25-godišnjak iz Gvatemale je učitavao i dijelio snimke zlostavljane djece. Drugi je uhićen u Čileu jer je snimao zlostavljanje jedanaestogodišnjeg dječaka

VIDEO

Šezdeset pedofilskih predatora na internetu uhićeno je većinom u Južnoj Americi, tijekom operacije koju su organizirali Interpol, FBI i čileanska policija, objavio je Interpol u utorak.

Identificirane su četiri žrtve, dodala je međunarodna organizacija policijske suradnje, čije je svjetsko sjedište u Lyonu.

Jedan 25-godišnji učitelj je uhićen u Gvatemali. On je učitavao i dijelio snimke zlostavljane djece. Jedan drugi je uhićen u Čileu jer je snimao "druženja" s jedanaestogodišnjim dječakom kojeg je zlostavljao dvije godine, precizira Interpol u priopćenju.

U Urugvaju su uhićena četvorica muškaraca osumnjičena za povezanost s najvećom pedofilskom mrežom otkrivenom u zemlji.

Tijekom operacije 10. i 11. prosinca izvedeno je oko 200 policijskih akcija u pedesetak gradova u 15 zemalja (Južne Amerike, SAD-a i Španjolske) tijekom kojih je zaplijenjeno više stotina računala, mobitela, kamera, memorijskih kartica s tisućama snimaka zlostavljane djece.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.