Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Tako je!!! Slavonska klopa konačno je došla na svoje.Godinama su nas uvjeravali kako ne treba kuhati na svinjskoj masti.Domaća slanina fino odimljena i jaja na sto načina su za mene zakon.
fb
to ti ja pričam...;))...
leucitus
špek, ali i masti iz kikirkija i oraha, badema su osobito dobre i zdrave, a jednako laneno ulje i neka druga,
Dk
....susjed,fina slanina,pečene pole krumpira,plavi luk ili kiseli kupus.Može i krvavica od onog našeg mesara.- )))
Dk
leucitus:@ OK.Znaš nas Slavonce,mi kada odlučimo kuhati,kažemo,idemo zaklati svinju :- ))
fb
ja još neznam gdje onaj mesar ima kuću i gdje prodaje...idem u onu mesnicu gdje je i pekara.....znaš gdje je...i super mi je sve
Dk
funky_boy :@ ...........o njemu i govorim,mesnica i pekara,kud ćeš bolje.Fine pogačice s čvarcima:- ))
Dk
a kulen, čvarci, švargla, mesna kobasa, šunka, hladetina sve autoktona slavonska jela jedno bolje od drugog pa ožeži po prašini (slavonka po roditeljima udana Prikaži još ↓
leucitus
Mast da, u svakom slucaju..ali prije nego se toliko oko mesa i svega razveselite:) meso može, ali bi meso trebalo biti prilog, a ostale stvari puno više na tanj Prikaži još ↓
Dk
joj lecitus nemoj sad s tim crnjacima baš smo počeli o lijepim stvarima:))))
maxim m
mi slavonci smo to znali oduvijek
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .