Obavijesti
komentari
'Ravnatelji raskidaju ugovore da ne bi morali dati božićnice'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

DemokratHr
Zaposlenje na određeno ili preko agencije radnika čini nesigurnim, nervoznim i neambicioznim. Poslodavci, ili trebate ili ne trebate radnika. Nemojte hebati ljude i svakih 3mj produžavati ugovore jer time dobivate nesigurnog radnika.. radnika koji strijepi. To se odnosi i na agencijski rad
Dk
A kako bi to trebao zaposliti radnike npr jedan diskont pića koji uz to ima i distribuciju kad prođe ljetna sezona ? Kako bi trebao to zaposliti ljude jedan pol Prikaži još ↓
BlackRaven
nknk, idi ti radit onda , umjesto da zaposljavas sezonce za ispod minimalca. Budes se bolje osjecao, mozda i koju kilu skines..
Dk
BlackRaven, a gdje si ti to iz ovog što sam ja napisao pročitao da sam pisao o sezoncima ispod minimalca ? Što misliš koliko je plaćen kuhar ili konobar sezonac Prikaži još ↓
BlackRaven
znam koliko su placeni, jednako kao sto znam koliko restorana ove godine nije radilo bas zbog toga jer nitko nije lud se ubijat od posla za takvu sicu.
Dk
Ma nemaš ti pojma. Pišeš samo da pišeš... Kuhara u sezoni teško možeš naći da radi ispod 10 tisuća neto..., konobara ispod 6, 7... Pivo u boci je otišlo gore je Prikaži još ↓
BlackRaven
Dobar pokusaj, frend mi je vrhunski cheff pa znam sto mi je napricao u radu u "nasim restoranima na obali" i za tjedan dana se pokupio u Innsbruck. Kaze nece vi Prikaži još ↓
Dk
Tvoj frend samo misli da je to što je...., jer vrhunski kuhar ne mora uopće tražiti sezonu već je za veliku lovu zaposlen na kontinentu bez ikakvih problema cij Prikaži još ↓
BlackRaven
Trenutno radi u Berlinu i kaze da ga nekakve ponude od soma eura na nasoj obali uopce ne zanimaju , kao i rad 7 dana u tjednu po 12 sati. A sto se tice skupoce, Prikaži još ↓
BlackRaven
Morate se osvjestit malko tamo dolje, osim ako nemate filozofiju "odrat cemo svakog jednom", jer takav gost ti se nece vratit nikad vise pojest porciju friganih Prikaži još ↓
Dk
Daleko si ti svemirom od pojma vrhunsko. I frendom i restoranima. Čim tvoj "vrhunski cheff" dobiva ponude od 7 tisuća kuna, a "vrhunski" restoran je onaj od 70 Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .