Obavijesti

News

Komentari 5

Žena (77) našla ručnu bombu, u polju otkrili topničku granatu

Žena je ručnu bombu našla u vrećici na stablu u mjestu Ratkovica, a u polju kod Orehovice nađena je topnička granata iz II. svj. rata. Preuzeli su ih policijski službenici protueksplozijske zaštite

VIDEO

U mjestu Ratkovica nedaleko od Pleternice 77-godišnja mještanka u ponedjeljak je u plastičnoj vrećici koja je visjela na stablu pronašla ručnu bombu. 

Pronađeno ubojito sredstvo su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite te će se naknadno uništiti, izvijestili su iz PU požeško-slavonske. 

Kod Orehovice našli topničku granatu iz II. svjetskog rata

U polju na predjelu poznatom kao Markulinka, u blizini Orehovice, tijekom obrade poljoprivredne površine u ponedjeljak ujutro pronađena je eskplozivna naprava. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitiu utvrdio je da se radi o topničkoj granati call. 85 mm, zaostaloj iz II. svjetskog rata a koja je uništena na pogodnoj lokaciji u blizini mjesta pronalaska, priopćili su iz PU međimurske. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku