Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ragbijaši Mladosti i Dubrovnika dobili opremu iz Velike Britanije

Ragbijaši Mladosti i Dubrovnika dobili opremu iz Velike Britanije
2

Dubrovnik je najmlađi član hrvatske ragbijaške obitelji, a donacija je plod suradnje HRS-a, World Rugbyja i britanske humanitarne organizacije SOS Kit Aid

VIDEO

Hrvatski ragbijaški savez i Veleposlanstvo Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske s ponosom su uručili pristiglu donaciju sportske ragbijaške opreme lokalnim klubovima, HARK Mladost i RK Dubrovnik, s ciljem podrške razvoja sporta i mladih ragbijaša u Hrvatskoj.

Pokretanje videa...

Ragbi Sinj osvojio Kup 00:55

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s krovnom ragbijaškom organizacijom World Rugby i britanskoj humanitarnoj organizaciji SOS Kit Aid pristigla donacija uključuje osnovnu ragbijašku opremu, sportske uniforme, štitnike i drugu opremu koja će koristiti u radu klubova. Ovom donacijom odlučili su iskazati podršku najmlađem članu ragbijaške obitelji, Ragbi klubu Dubrovnik. Donacija je uručena i Hrvatskom akademskom ragbi klubu Mladost, koji je nedavno investirao u novi teren ili “mini pitch” za rad s mlađim članovima.

Uoči početka Kupa Hrvatske za igrače do 14 godina, predstavnicima Mladosti i Dubrovnika doniranu je opremu uručio drugi politički tajnik pri Britanskom veleposlanstvu u Zagrebu Thomas Mead.

- Drago nam je što smo imali priliku uručiti donaciju sportske opreme, koja će, vjerujemo, pomoći klubovima i talentiranim mladim hrvatskim ragbijašima. Također nam je drago vidjeti sjajnu britansko-hrvatsku suradnju u sportu, promociju vrijednosti i prijateljstva, u godini u kojoj slavimo 200 godina postojanja ragbija - rekao je Thomas Mead, a predstavnica Hrvatskog ragbijaškog saveza Ivana Maras naglasila je:

- Zahvaljujemo britanskom veleposlanstvu na dugogodišnjoj potpori te s ponosom podržavamo ovu akciju, koja našim klubovima omogućuje da rastu i razvijaju se te da naše najmlađe članove zadrže u sportu.

Pred hrvatskom reprezentacijom je ciklus utakmica, koji počinje pripremnim susretom u Sheffieldu, koji će biti humanitarnog karaktera jer sav prihod ide udruzi za istraživanje bolesti motoričkih neurona Doddie Weir. Nakon toga slijede susreti Europskog kupa nacija, Trophy divizije, protiv Češke, Ukrajine i Švedske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti