Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Puretina i svinjetina slažu se sa slatkastim umacima

Puretina i svinjetina slažu se sa slatkastim umacima
1

Najbolja podloga dobrom umaku za pečenje je jako začinjeni temeljac, odnosno gusta juha od mesa ili povrća, a poslužit će i crno ili bijelo vino

Najbolja podloga dobrom umaku  za pečenje je jako začinjeni temeljac, odnosno gusta juha od mesa ili povrća. Crno ili bijelo vino  umaku daju lijepu aromu. Kiselkasti ili slatki sastojci također poboljšavaju okus umaka. Možete dodati malo limunova ili narančina soka, octa, (najbolje ocat balsamico) te žele od dunja ili jabuka. Ako umak poslužujete uz pečenu puretinu ili svinjetinu, možete dodati i žlicu pekmeza od šljiva ili želea od ribiza jer tim vrstama mesa odgovaraju pomalo slatki prilozi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. siječnja: Ovan bolje da šuti, Bik kreće u ljubavno osvajanje
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. siječnja: Ovan bolje da šuti, Bik kreće u ljubavno osvajanje

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 20. siječnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje