David Skoko je istarski chef. Njegova specijalnost su jela s ribom, a u 24 pitanja je priznao kako dalmatinska kuhinja za njega ipak nije najbolja. Dobro jelo voli 'zaliti' s pivom, a najveća podrška mu je obitelj
'Prvo sam skuhao tjesteninu, a bilo bi fora da sam kuhar Papi'
Najdraže jelo u sezoni rakovica mi je rakovica, u sezoni jagoda, jagoda, a u sezoni lubenica - prva lubenica, rekao je istarski chef David Skoko. Poznati kuhar ima svoju emisiju na 24kitchen, radi kao gastro novinar, a njegova specijalnost su jela s ribom.
POGLEDAJTE VIDEO:
- Najbolja kuhinja na svijetu je kombinacija talijanske, španjolske i japanske kuhinje - rekao je Skoko. Njegovo prvo jelo bili su špageti carbonara, a dobru spizu će prije 'zaliti' s pivom nego s vinom.
- Nisam baš za kuhanje poznatim osobama, ali bilo bi fora kuhati za Papu - rekao je. Smatra da ljubav ne ide samo kroz želudac već kroz cijelo tijelo, a za sebe kaže da je naporan, agresivan i ponekad zabavan. Ovisan je o kofeinu i adrenalinu i veliki zaljubljenik u motore i tetovaže.
- Najdraža tetovaža mi je na leđima. Tetovirao sam oko svoje majke koja nas sve milo gleda i to baš volim - rekao je.
Najveća podrška su mu roditelji i žena, a najbolji savjet koji je dao svojoj djeci bio je: 'Ne dajte nikome da vam govori što da mislite'.
Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.