Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ri
sva sreća da je bilo protuotrova..ja jučer brala kuke i šparoge i na sreću naišla samo na kravušac..
gladijator
Oprosti, šta ti je to "kuke", možda bljušt? Kravosas.
ri
e sad sam proguglala riječ "bljušt" da to mi zovemo "kuke", a kravosasa kravušac.. odakle si, gdje se tako govori ? :)
The Stand
gladijator, sparoge su "slatke" a kuke su "gorke". Kako god, u kombinaciji sa sparogama na leso prefina kombinacija. btw. kuka zbog "gorcine" moras staviti puno Prikaži još ↓
ri
ovisi koliko je bilo sunca i kiše, tako i okus šparoga i kuka varira...ne bi rekla da su šparoge slatke..ali dobro govoriš lešo i domaće maslinovo ulje, odlično Prikaži još ↓
gladijator
The Stand@ sa dužnim poštovanjem hvala na lekciji, samo molim te nemoj pisati da su šparuge "slatke", šparuge i bljušt su gorki. "Kuke" su možda divlji radić, n Prikaži još ↓
ri
nisu kuke divlji radić, kuke su bljušt..
gladijator
prvi put čujem da netko bljušt zove "kuke".
The Stand
ne bih se htjela petljat u nesto sto ne znam, a to je bljust (mada ste me zaintrigirali) btw. za kuke znam kako izgledaju i kakvog su okusa kao i samonikle spar Prikaži još ↓
ri
na dubrovačkom području svi...pa kad sam guglala bljušt našla sam i na opis kako se negdje zovu kuke i još neka imena..
The Stand
Kada si napisala bljušt prvo na što me bljušt podsjetio je tušt, tušanj, tušac, tušnjak i portulak. Prezdrav korov koji rijetki znaju cijenit :))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .