Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto je Poliklinika Maletić vodeći centar za transplantaciju kose u regiji?

Zašto je Poliklinika Maletić vodeći centar za transplantaciju kose u regiji?

Poliklinika Maletić već godinama zauzima vodeću poziciju u području transplantacije kose u regiji i šire

Zbog dugogodišnjeg iskustva, transparentnosti, inovativnih tehnika i individualnog pristupa svakom pacijentu, postala je omiljen izbor za brojne pacijente iz Hrvatske i inozemstva. Ova poliklinika prepoznata je po vrhunskim rezultatima, a njen status dodatno je potvrđen članstvom u prestižnom Svjetskom udruženju za transplantaciju kose (ISHRS), koje okuplja najbolje stručnjake iz cijelog svijeta. 

ISHRS – Jamstvo kvalitete 

Jedan od ključnih čimbenika koji izdvaja Polikliniku Maletić je članstvo u ISHRS-u (International Society of Hair Restoration Surgery), što potvrđuje njihovu predanost najvišim standardima kvalitete i stručnosti. Članstvo u ovom udruženju dobivaju samo liječnici s dugogodišnjim iskustvom u transplantaciji kose, redovitim usavršavanjem i iznimnim rezultatima. Na ovom prestižnom popisu nalazi se samo 450 liječnika iz cijelog svijeta, a Poliklinika Maletić ponosna je na svoje mjesto među njima. Pacijentima je ovo članstvo znak povjerenja, jer znaju da će dobiti uslugu na svjetskoj razini. Popis članova ovog udruženja možete pronaći na linku:  

Iskustvo i stručnost – ključ uspjeha 

Kada birate kliniku za transplantaciju kose, ključno je obratiti pozornost na iskustvo liječnika. U Poliklinici Maletić, liječnici iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo. Prva transplantacija kose u ovoj Poliklinici napravljena je 1998.g., a od tad do danas obavili su na desetke tisuća zahvata, te kontinuirano prate napredak svjetske tehnologije u ovom području, koju primjenjuju u svom radu.

Transparentnost i kontrola folikula 

Jedna od prednosti koja Polikliniku Maletić izdvaja je potpuna transparentnost tijekom cijelog procesa transplantacije kose. Pacijenti imaju mogućnost kontrolirati broj i kvalitetu svojih folikula za vrijeme samog postupka, što je rijetkost u mnogim drugim ustanovama. Folikuli se nakon vađenja pažljivo sortiraju na specijalne podloške, što pacijentima omogućuje jednostavno brojanje i vizualnu kontrolu kvalitete. Ova transparentnost dodatno gradi povjerenje pacijenata i jamči da je svaki korak zahvata obavljen stručno i pažljivo. 

Individualni pristup i primjena svih tehnika 

Svaki pacijent u Poliklinici Maletić tretira se individualno, a plan zahvata prilagođava se njegovim specifičnim potrebama. Nije svaka tehnika idealna za svakog pacijenta, stoga je važno da stručnjaci u klinici budu upoznati sa svim dostupnim tehnikama transplantacije, uključujući FUE i STRIP metode, te znaju kada i kako ih kombinirati za najbolje rezultate. Upravo zbog ove raznolikosti pristupa, Poliklinika Maletić može ponuditi najbolje rješenje za svakog pacijenta. 

FUE tehnika (Follicular Unit Extraction), trenutno je najmodernija metoda u svijetu transplantacije kose, te se najčešće koristi. Kod ove metode folikularne jedinice se vade s donorske regije jedna po jedna instrumentima promjera manjeg od 1 mm, te se usađuju na regije gdje je kosa prorijeđena ili nedostaje.  

Poliklinika također nudi transplantaciju dlačica na druge dijelove tijela, uključujući bradu, prsa, trbuh, pazuhe i stidnu regiju, koristeći tehniku poznatu kao Body Hair Transplantation (BHT). Osim toga, Poliklinika Maletić specijalizirana je za transplantaciju dlačica u područja obrva i brade, što je sve popularnije među pacijentima koji žele popraviti ili povećati gustoću ovih dlačica.  

Brz oporavak nakon zahvata 

Zahvaljujući pažljivom izvođenju zahvata i vrhunskim instrumentima koji se koriste tijekom rada, pacijenti Poliklinike Maletić gotovo uopće nisu otečeni nakon zahvata, što dodatno poboljšava iskustvo, skraćuje vrijeme oporavka te omogućuje klijentima vrlo brz povratak uobičajenim dnevnim aktivnostima. 

Vrhunski rezultati zahvaljujući timu stručnjaka 

Uspješna transplantacija kose nije samo rezultat rada jednog liječnika, već cijelog stručnog tima. U Poliklinici Maletić tim je sastavljen od visoko obučenih stručnjaka koji surađuju u svakom koraku postupka, osiguravajući preciznost, brzinu te visoku kvalitetu izvođenja svakog zahvata. 

Opremljenost i sigurnost 

Prije svakog zahvata u Poliklinici Maletić provodi se temeljita procjena zdravstvenog stanja pacijenata, uključujući mjerenje tlaka, EKG, razinu glukoze u krvi i ostale nužne pretrage. Također, obavezan je detaljan pregled vlasišta. Budući da je transplantacija kose kirurški zahvat, za njegovu izvedbu potrebni su odgovarajući uvjeti. U Poliklinici Maletić transplantacija kose obavlja se u potpuno opremljenoj operacijskoj sali koja zadovoljava najviše standarde sterilnosti. Tijekom zahvata koriste se lupe ili mikroskopi, a operacijska sala opremljena je najmodernijom medicinskom opremom. Prostorije za pripremu pacijenata i postoperativni oporavak osiguravaju maksimalnu udobnost i sigurnost, što jamči sigurnost tijekom cijelog postupka.  

Slike rezultata – dokaz kvalitete 

Prije nego se odlučite za transplantaciju kose, važno je vidjeti fotografije pacijenata prije i nakon zahvata. Poliklinika Maletić ponosna je na svoje rezultate, a slike pacijenata najbolje svjedoče o kvaliteti rada njihovog tima. Ovi stvarni primjeri uspješnih zahvata pomažu pacijentima da steknu sigurnost i povjerenje u izbor Poliklinike. 

Zaključno, Poliklinika Maletić izdvaja se kao vodeći centar za transplantaciju kose u regiji zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, transparentnosti, primjeni svih naprednih tehnika i individualnom pristupu svakom pacijentu. Članstvo u ISHRS-u, vrhunska opremljenost poliklinike, korištenje najboljih instrumenata, pažljiva kontrola folikula, minimalan oporavak te vrhunski rezultati čine Polikliniku Maletić idealnim izborom za sve pacijente koji žele vratiti gustoću kose ili dlačica na bilo kojem dijelu tijela. 

Za više informacija o njihovim uslugama, posjetite službenu web stranicu Poliklinike Maletić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Malo drugačiji ponedjeljak: Povedite klince i budite dio zabavnog finala Chefa škole
SVI PUTOVI VODE U VUKU!

Malo drugačiji ponedjeljak: Povedite klince i budite dio zabavnog finala Chefa škole

Edukativno-zabavni projekt Budi chef škole ove se godine održava u Osijeku, točnije u Vuki, odakle nam dolaze prošlogodišnje pobjednice. Uz veliko finale i spektakularni cooking show, pripremili smo zabavne aktivnosti i vrijedne nagrade
Tvrtka Dyson predstavila svoj prvi, revolucionarni model Dyson OnTrac™ slušalica
PROMO

Tvrtka Dyson predstavila svoj prvi, revolucionarni model Dyson OnTrac™ slušalica

Slušalice, nanovo izumljene: Dyson OnTrac™