Obavijesti

Promo sadržaj

Zabava, tradicija i adrenalinske igre dolaze u Dalmaland od 30.05.- 02.06.2024.g.

Zabava, tradicija i adrenalinske igre dolaze u Dalmaland od 30.05.- 02.06.2024.g.
9

U današnjem svijetu u kojem djeca sve više vremena provode pred ekranima televizora, konzola i mobitela, mi u Dalmalandu želimo vratiti čari igara iz prošlosti.

Doživite čaroliju Dalmalanda!

Dalmaland, vaš omiljeni tematski zabavni vodeni park, ponosno najavljuje jedinstveni događaj koji će osvojiti srca svih posjetitelja - Dalmatinske Tradicijske Igre! Već četvrtu godinu zaredom, oživljavamo duh prošlosti i pozivamo vas da se pridružite nezaboravnom iskustvu punom tradicije, smijeha i adrenalina.

Povratak korijenima kroz Dalmatinske Tradicije

U današnjem svijetu u kojem djeca sve više vremena provode pred ekranima televizora, konzola i mobitela, mi u Dalmalandu želimo vratiti čari igara iz prošlosti. Zato vas pozivamo da se pridružite našem događaju od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine kako bismo zajedno uživali u izvornim dalmatinskim igrama koje su nekad bile središnji dio naše kulture.

Povezivanje kroz igre

Od potezanja konopa do skakanja u vreći, od igre graničara do karijola, od natjecanja u balunu do bacanja buća, Dalmatinske Tradicijske Igre pružit će vam priliku da se zabavite na način na koji to čine generacije prije nas. Pozivamo sve domaće i strane goste da nam se pridruže u ovoj nezaboravnoj avanturi.

Pobjeda kroz zabavu

Svaki sudionik bit će nagrađen posebnom majicom koja će postati uspomena na ovaj jedinstveni događaj, a pobjednici će osvojiti fantastične nagrade koje će ih podsjećati na njihovu pobjedu u tradicionalnim igrama.

Zabava nadmašuje očekivanja

Ali to nije sve! Počinjemo s nevjerojatnom pjena partijem koja će vas staviti u pravo raspoloženje za sve što slijedi. Bit će tu i podloga DJ-a koja će nas držati u ritmu cijelo vrijeme, uz obilje plesa, smijeha i veselja. Također, ne zaboravite da otvaramo naš novi Aqua Park s mnoštvom raznovrsnih vodenih tobogana i razigranih bazena!

9
| Foto: PROMO

Ljeto u Dalmaciji nikad nije bilo uzbudljivije

Dalmatinske Tradicijske Igre u Dalmalandu su svojevrsna uvertira u ljeto, jer ovaj vikend otvaramo i vodeni park, prilika za uživanje u suncu, kupanju i nezaboravnom provodu. Nemojte propustiti priliku da budete dio ove čarolije koja će obogatiti vaše iskustvo ljeta u Dalmaciji.

Osigurajte Vaše mjesto u ovoj nezaboravnoj avanturi

Zapamtite datume - od 30. svibnja do 2. lipnja 2024. godine, Dalmaland je mjesto gdje se tradicija susreće s zabavom, gdje se stvaraju uspomene i gdje se radost dijeli sa svima! Nemoj oklijevati, kupi ulaznicu odmah na https://www.dalmaland.com/cjenik ili zatraži više informacija na e-mail info@dalmaland.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.