Obavijesti

Promo sadržaj

Za vrijeme prve utakmice Vatrenih Hrvatima su najveći hit bili pizza, led i... zvučnici?

Za vrijeme prve utakmice Vatrenih Hrvatima su najveći hit bili pizza, led i... zvučnici?
2

Među najprodavanijim artiklima na Wolt platformi našli su se i burgeri, palačinke, gazirani sokovi te bluetooth zvučnici i slušalice

Nogometna groznica zavladala je Europom, a po ulicama njemačkih gradova ore se hrvatske navijačke pjesme i diče kockasta obilježja. Prvu utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Španjolske u Berlinu pratilo je više od 45 tisuća Hrvata, dok je onih pred malim ekranima u Hrvatskoj bilo znatno više, što se može vidjeti i po povećanom broju narudžbi putem platforme Wolt Hrvatska.

Uoči i tijekom prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, povećale su se narudžbe putem Wolta za 20% posto u odnosu na isto razdoblje tjedan dana ranije. Hrvati su iz restorana na Woltu najviše naručivali pizze, burgere, tortilje, ćevape i palačinke, iz segmenta pića najtraženiji su bili mineralna voda, gazirani sokovi, regularna i craft piva te vino, a navijači su uz utakmicu najviše grickali smoki i čips. Također, među najprodavanijim artiklima našli su se led, oprema za e-cigarete, bluetooth zvučnici i slušalice.

Iako je prva utakmica završila porazom, Vatreni se već okreću sljedećem i vrlo vjerojatno ključnom izazovu na Europskom prvenstvu. U srijedu, 19. lipnja, Hrvatska u 15 sati igra protiv reprezentacije Albanije koja je u prvom kolu poražena s 2:1 od Italije.

Za sve navijače koji će Modrića i društvo bodriti putem malih ekrana, Wolt je pripremio razne promotivne ponude koji će trajati sve do kraja prvenstva. U više od 100 restorana moći će se pronaći odlične Coca-Cola kombinacije, kao i bogata ponuda pića i grickalica, navijačkih zalogaja, elektronike, ali i posebni proizvodi iz fan shopa, a tu je i "anti-nogomet" ponuda, za one kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Osim toga, korisnici Wolt+ usluge cijelo vrijeme imaju neograničen broj dostava za 0 €, uz mjesečnu pretplatu od 2.99 €, a do 23. lipnja traje kampanja Wolt+ tjedni koja svim Wolt+ korisnicima nudi popuste do 50% prilikom narudžbe iz popularnih restorana i trgovina. Također, u Wolt Marketu pod kategorijom “Kupujmo lokalno” mogu se pronaći i proizvodi malih proizvođača po promotivnim cijenama.

Wolt je ususret i tijekom utakmice Hrvatska - Španjolska sve narudžbe dostavljao uobičajenim tijekom i bez sužavanja zone, a tako će biti i za vrijeme održavanja sljedećih utakmica. Nakon Albanije slijedi zadnja utakmica grupne faze koja se igra u ponedjeljak, 24. lipnja, protiv Italije. Europsko prvenstvo u nogometu ove godine traje od 14. lipnja do 14. srpnja i održava se u deset njemačkih gradova.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.