Obavijesti

Promo sadržaj

YOU Influence Academy: Iskusite moć vašeg utjecaja

YOU Influence Academy: Iskusite moć vašeg utjecaja
4

Polaznici su u sklopu programa imali mogućnost istražiti umjetnost stvaranja sadržaja i dubine brendiranja

Samsung YOUniversity održao je prvu YOU Influence Academy – inovativni program proveden u suradnji s jednom od najistaknutijih platformi za influencere – JoomBoos. Temeljito osmišljen program pružio je podršku svima koji teže izgradnji ili unaprjeđenju svoje karijere na društvenim mrežama, a iskusna utjecajna imena iz svijeta influencera pružila su polaznicima uvod u ključne aspekte uspjeha na društvenim mrežama – Borna Rastović, poznatiji kao 8rasta9, Rafaela Seba, poznatija kao Raff the child i Petra Dimić, poznatija kao SaamoPetraa.   

Umjetnost stvaranja sadržaja na društvenim mrežama uz Samsung inovacije  

Polaznici su u sklopu programa imali mogućnost istražiti umjetnost stvaranja sadržaja i dubine brendiranja. Sveobuhvatni pristup obuhvaćao je niz interaktivnih predavanja i radionica koje su vodili stručnjaci iz relevantnih industrija, a kroz kombinaciju predavanja, praktičnih radionica i mentorskog pristupa – polaznici su imali mogućnosti steći vještine i znanja koja su ključna za pretvaranje strasti prema društvenim mrežama u održivu karijeru ili hobi.  

Različita struka, jedna Akademija i obilje znanja  

Predavači na YOU Influence Academy su sa sobom donijeli bogato iskustvo iz različitih područja kako bi što bolje i kvalitetnije prenijeli znanja polaznicima. Dominik Beber, Digital Business Development Manager na RTL-u, Marko Janković, dikektor u tvrtki Jedinica, Ena Rajić, autorica i performerica, Roberto Turk, voditelj tehničke produkcije na 24 sata, Denijal Jakupović iz tvrtke Samsung, Antica Vulić, zamjenica direktora i voditeljica komercijalnog poslovanja na JoomBoosu i 24sata video te Morana Rastić, zamjenica urednice brenda JoomBoos i voditeljica projekata, zajedničkim su snagama pružili svim polaznicima dubinski uvid u razne teme.  

Zagreb: You Infuence Academy u organizaciji 24sata

Od osnova do suvremenih trendova na digitalnoj sceni 

Program je obuhvatio širok spektar tema, počevši od osnovnih pojmova, istraživanja najuspješnijih marketinških kampanja, planiranja objava pa sve do analize trendova u (vertikalnom) videu i ključnih čimbenika za učinkovitu promociju. Uz ove stručnjake polaznici su imali priliku steći duboko razumijevanje suvremenih marketinških strategija i alata za uspješno pozicioniranje na digitalnoj sceni.   

Zagreb: You Infuence Academy u organizaciji 24sata

U sklopu YOU Influence Academy, koja se održala od 10. do 25. studenog, sudjelovalo je 20 odabranih polaznika koji su imali najkreativnije prijave. Nakon uspješnog završetka programa, sudionik s najkreativnijom idejom za viralni videozapis osvojio je vrijednu nagradu – pametni telefon Samsung Z Flip5, vrhunski uređaj koji je savršen suputnik za stvaranje vrhunskog sadržaja namijenjenog društvenim mrežama.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.