Obavijesti

Promo sadržaj

Uživajte na Ultra Europe festivalu 2024 uz Aircash

Uživajte na Ultra Europe festivalu 2024 uz Aircash

Ultra Europe festival vraća se od 12. do 14. srpnja u Parku mladeži u Splitu!

Ove godine na festivalu moguć je isključivo kartični način plaćanja, što posjetiteljima pruža brz, siguran i jednostavan način kupovine unutar festivalskog prostora.  

Aircash Mastercard kartica s podrškom za Apple Pay i Google Pay bit će ključan alat za sve transakcije tijekom sva tri dana festivala, pružajući korisnicima besprijekorno iskustvo beskontaktnog plaćanja.  

Aircash aplikacija omogućuje korisnicima brzo i jednostavno upravljanje sredstvima te trenutne prijenose novca, što će posjetiteljima Ultra Europe festivala omogućiti bezbrižno uživanje u glazbi i zabavi.  

Na Festivalu će korisnici imati na raspolaganju Aircash Top-Up mjesta gdje će moći uplatiti gotovinu bez naknade na svoj Aircash račun i plaćati svojom Aircash Mastercard karticom. Za sva plaćanja Mastercard karticama osiguran je popust od 10% na hranu i festivalske proizvode. 

Pozivamo sve ljubitelje glazbe i posjetitelje Ultra Europe festivala da preuzmu Aircash aplikaciju i osiguraju svoju Aircash Mastercard karticu kako bi iskusili najbrži i najpouzdaniji način plaćanja na ovom spektakularnom događaju.   

Više informacija o Aircash uslugama možete pronaći na našoj web stranici www.aircash.eu.  

O Aircashu:  

Aircash je vodeća hrvatska fintech platforma s više od milijun korisinka diljem EU koja omogućuje brzo i jednostavno upravljanje financijama putem mobilne aplikacije. Korisnicima nudi razne usluge, uključujući slanje i primanje novca, plaćanje računa, kupovinu ulaznica i još mnogo toga. Svojim inovativnim pristupom i vrhunskom korisničkom podrškom, Aircash neprestano unapređuje korisničko iskustvo i olakšava svakodnevne financijske transakcije.  

O Ultra Europe festivalu:  

Ultra Europe je jedan od najvećih glazbenih festivala u Europi, koji okuplja tisuće ljubitelja elektroničke glazbe iz cijelog svijeta. Festival se tradicionalno održava u Splitu i poznat je po vrhunskim izvođačima, spektakularnoj produkciji i nezaboravnom iskustvu za sve posjetitelje.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.