Obavijesti

Promo sadržaj

Znate li kako pretvoriti svoju kupaonicu u savršeni prostor?

Znate li kako pretvoriti svoju kupaonicu u savršeni prostor?
6

Unique - namještaj po mjeri koji vam omogućuje da iskoristite svaki centimetar svoje kupaonice.

Otkrijte novi kupaonski namještaj po mjeri koji će vašu kupaonicu podići na novu razinu funkcionalnosti, elegancije i udobnosti. Unique by Kolpasan donosi potpuno prilagođen kupaonski namještaj koji će iskoristiti svaki centimetar vašeg prostora i pretvoriti ga u oazu mira i udobnosti.

Jedan od ključnih elemenata Unique namještaja je korištenje Kerrock materijala za radne ploče i sudopere. Ovaj materijal pruža dugotrajnu postojanost i jednostavno održavanje, a vašoj kupaonici donosi elegantan izgled i bezvremensku ljepotu.

Unique vam nudi širok raspon mogućnosti prilagođavanja, s kojima možete kreirati kupaonicu po vašoj mjeri. Birajte između različitih dimenzija ladica za sudopere, nišnih ormarića po mjeri i vertikalnih ormarića koji će vam pomoći da svaki prostor iskoristite na najfunkcionalniji način.

Za savršeno ambijentalno iskustvo u vašoj kupaonici nudimo izbor između okruglih i pravokutnih ogledala s LED svjetlom, koja će osvijetliti vašu kupaonicu na najelegantniji i najfunkcionalniji način. Osim toga, imamo i standardne vertikalne ormariće koji pružaju dodatni prostor za pohranu ručnika, toaletnih potrepština i drugih predmeta, a da ne zauzimaju previše prostora u vašoj kupaonici.

S 10 različitih nijansi boja namještaja i širokim rasponom mogućnosti prilagodbe, uključujući 3D planer koji vam omogućuje kreiranje prilagođenog rasporeda vaše kupaonice, Unique by Kolpasan vaš je put do savršene kupaonice.

Napravite prvi korak prema izradi kupaonice po mjeri i otkrijte kako vaša vizija može postati stvarnost. Stvorite svoj raspored na temelju svog prostora s 3D planerom već danas.

Unique by Kolpasan - jamčimo samo najvišu kvalitetu materijala i izrade, jer želimo da vaša kupaonica bude ne samo funkcionalna, već i estetski atraktivna i dugotrajna. Naš tim pomoći će vam da napravite kupaonicu po mjeri koja odražava vaš stil i osobnost.

https://unique.kolpasan.si/hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.