Obavijesti

Promo sadržaj

U Hrvatskoj se mogu pronaći sjajni poslovi, a mi znamo adresu na koju se trebate javiti!

U Hrvatskoj se mogu pronaći sjajni poslovi, a mi znamo adresu na koju se trebate javiti!
2

U našoj zemlji postoje brojne mogućnosti zapošljavanja, pa tako kao početnik ili profesionalac možete raditi unutar velikih globalnih korporacija, ali i lokalnih tvrtki, stoga se lako možemo usporediti sa zapadnim zemljama

U industriji brige o kupcima bez sumnje možemo reći da se u Hrvatskoj nude najbolje prilike za rad od kuće. Riječ je o poslovima za govornike njemačkog jezika, za što je zaslužna tvrtka Teleperformance koja već neko vrijeme nudi sjajne poslove za naše građane.

Njihov ured, ili kako ga oni zovu Cloud Campus Store, nalazi se u Zagrebu na drugom katu Avenue Malla. U Hrvatskoj se često misli da je teško pronaći dobar posao, ali prilika je tu. Mnoge, naravno, zanima kakvi se poslovi nude te kakve su plaće, a na to nam je odgovorila Catharina Tomašković, regruter iz tvrtke Teleperformance.

“Mislim da su plaće samo jedan dio jednadžbe kada se uzme u obzir financijska situacija i naknada. Također, važno je uzeti u obzir faktore kao što su oporezivanje, troškovi zdravstvene zaštite i ukupna kvaliteta života. Nudimo korisničku podršku velikim brendovima. Tražimo potencijalne kandidate koji se služe njemačkim jezikom razine minimalno B2 za rad od kuće na poslovima korisničke podrške. Također, potičemo sve naše članove tima da se prijave na više pozicije trenera, supervizora i slično kroz naše programe kao što je Jump”, kazala je Tomašković.

Teleperformance nudi ugovore na određeno vrijeme, rad od kuće, svu potrebnu opremu kao i najbolju moguću obuku i kontinuiranu podršku supervizora i trenera.

“Tražimo kandidate koji tečno govore njemački, imaju izražene komunikacijske vještine, sposobnost timskog rada i mentalitet usmjeren na kupca. Prethodno iskustvo u ovom području nije potrebno jer svojim zaposlenicima pružamo najbolju stručnu obuku. Kao tvrtka usmjerena na ljude, cijenimo naše zaposlenike i željni smo im pomoći u postizanju njihovog punog potencijala i razvoju na njihovom jedinstvenom karijernom putu”, kazala je Catharina Tomašković, regruter iz tvrtke Teleperformance.

Javiti se možete iz bilo kojeg grada jer Teleperformance nudi poslove koji se obavljaju iz kućnih ureda. Moto Teleperformancea je: Radi gdje živiš, živi gdje voliš. Ako uzmemo u obzir da je Hrvatska prelijepa zemlja, zasigurno ima puno lijepih mjesta na kojima može biti vaš ured.

Prema brojnim kriterijima ocjenjivanja temeljenim na zadovoljstvu zaposlenika, Teleperformance je uvršten među 25 najboljih poslodavaca u svijetu. To se naravno odražava i na ljude koji rade u Teleperformanceu u Hrvatskoj. Zadržavaju snažan fokus i predanost razvoju i motiviranju svojih zaposlenika jer su oni pokretač njihovog uspjeha. Zadovoljni klijenti rezultat su zadovoljnih zaposlenika.

Tvrtka Teleperformance osnovana je 1978. u Parizu. Ova je organizacija prešla granice i procvjetala na globalnoj razini. Uz nevjerojatnu prisutnost u 88 zemalja, ova se obitelj sada može pohvaliti s više od 500.000 posvećenih zaposlenika. U prosincu 2021., krenuli su na putovanje Hrvatskom. U manje od dvije godine dosegli su prekretnicu na koju mogu biti ponosni. Imaju rastući dinamičan tim od 300 članova koji rade od kuće i posvećeni su pružanju izvrsnih usluga.

Ukoliko ispunjavate ove uvjete svakako se javite tvrtki Teleperformance putem njihove stranice www.tp-hrv.com ili ih posjetite u njihovom uredu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Poznati domaći bend priprema zabavu na Ekotlonu, a tu je još mnogo besplatnog sadržaja!
DOĐITE OVU SUBOTU NA BUNDEK!

Poznati domaći bend priprema zabavu na Ekotlonu, a tu je još mnogo besplatnog sadržaja!

Uz taktove domaće glazbe, zdrave zalogaje, edukativne radionice, razmjenu odjeće, ali i još mnogo drugih sadržaja, pozivamo vas ove subote na Ekotlon REUSE&RECYCLE Festival zelenih navika na Bundeku

GR8 Coffee Festival  – Veliki uspjeh prvog festivala i najava drugog izdanja na novoj lokaciji
PROMO

GR8 Coffee Festival – Veliki uspjeh prvog festivala i najava drugog izdanja na novoj lokaciji

Drugo izdanje GR8 Coffee Festivala održati će se od 10. do 12. travnja 2025. godine, na novoj, još atraktivnijoj lokaciji, poznatoj kući za umjetnost i ljude – svima dragoj Laubi u Zagrebu
Put prema ostvarenju održive energetske efikasnosti uz fotonaponske sustave
PROMO

Put prema ostvarenju održive energetske efikasnosti uz fotonaponske sustave

Prijelaz na solarnu energiju nudi priliku za značajno smanjenje troškova i povećanje energetske efikasnosti, čime pomažemo okolišu i osiguravamo dugoročnu financijsku uštedu