Obavijesti

Promo sadržaj

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati

Eurovilla Vam predstavlja pet luksuznih nekretnina koje ne samo da oduzimaju dah već i obećavaju izvrsnu investicijsku priliku na prekrasnoj jadranskoj obali

Hrvatska obala Jadrana oduvijek je bila sinonim za ljepotu, eleganciju i povijesni šarm, privlačeći investitore iz cijelog svijeta. U skladu s tim, naša ugledna agencija za nekretnine Eurovilla predstavlja pet nekretnina koje ne samo da zadivljuju svojim luksuzom već i obećavaju izvanrednu investicijsku priliku na ovom jedinstvenom dijelu obale. 

1. Pag, Povljana, villa s bazenom i pogledom na more

Ova ekskluzivna villa u Povljani na otoku Pagu udaljena je samo 160 metara od mora i pješčane plaže. Moderno je uređena pri čemu su korišteni najkvalitetniji materijali, te sadrži četiri prostrane spavaće sobe s kupaonicama, kuhinjom, blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom s kaminom Piazzetta. Posebnost ville je grijani infinity bazen od 40 m2 s panoramskim pogledom na zaljev i planine, te vanjski salon s roštiljem. Ova villa predstavlja idealnu investicijsku priliku zbog svoje izuzetne lokacije, modernog dizajna, visokokvalitetnih materijala i potencijala za atraktivni najam ili osobno uživanje.

2. Zadar, Privlaka, prekrasna kuća za odmor s bazenom

U Privlaci, u okolici Zadra, smjestila se impresivna stara dalmatinska kamena kuća izgrađena početkom 20. stoljeća. Kuća nudi autentični dalmatinski doživljaj s velikim kaminskim ognjištem u dnevnom boravku, spavaćim sobama s originalnim drvenim detaljima, te lijepo uređenim vrtom s maslinama i smokvama. Renovirana 2014. godine s očuvanim originalnim karakteristikama poput debelih zidova od 55 cm i hrastovih greda, kuća se uspješno iznajmljuje turistima već sedam godina, čineći je izvrsnom investicijom u turizam.

3. Kaštela - stilski uređena villa s bazenom

Ova impresivna villa smjestila se u Kaštel Lukšiću. Villa se prostire na tri etaže i sastoji se od dvije odvojene stambene jedinice sa zasebnim ulazima. Sadrži garažu, moderno opremljenu kuhinju, prostrani dnevni boravak s izlazom na terasu i bazen, te ukupno pet spavaćih soba s balkonima i luksuzno uređenim kupaonicama. Okućnica nudi veliki bazen, vrt s mediteranskim biljem i vinski podrum, idealno za opuštanje i druženje. Ova kompletno namještena vila idealna je za obiteljski život ili kao investicija za turistički najam.

4.Otok Čiovo - prekrasna vila direktno na plaži

Na sjevernoj strani otoka Čiova, u Slatinama, smjestila se prekrasna vila prvi red do mora s direktnim pristupom šljunčanoj plaži i pogledom prema Splitu.Organizirana je u dva dijela povezana unutarnjim stepenicama, s ukupno pet spavaćih soba i šest kupaonica. Veliki dnevni boravak otvara se na dvije terase s roštiljem i bazenom, idealnim za uživanje u vanjskom prostoru. Ispod terasa nalaze se garaža i prostor za opremu za vodene sportove. S parkingom za nekoliko automobila i garažom za 2-3 automobila, vila je idealna za ugodan život tijekom cijele godine ili kao atraktivna opcija za iznajmljivanje u sezoni.

5. Split, dva luksuzna studio apartmana u Dikolecijanovoj Palači

Smješteni unutar UNESCO-ove svjetske baštine Dioklecijanove palače u Splitu, dva luksuzna studio apartmana nude spoj povijesnog šarma i modernog komfora. Spotpuno opremljenom kuhinjom, modernom kupaonicom i udobnom blagovaonicom s kaučem na razvlačenje, ovi apartmani privlače goste koji traže neovisnost i luksuz. Namještaj vrhunske kvalitete i moderna oprema osiguravaju ugodan boravak, dok izuzetna lokacija unutar palače omogućuje visoku potražnju za turističkim najmom. Unatoč centralnoj lokaciji, apartmani pružaju mirno okruženje za opuštanje, uz blizinu trgovina, restorana, muzeja i ostalih atrakcija Splita.

Svaka od ovih nekretnina ne samo da nudi vrhunski smještaj već predstavlja i priliku za ulaganje u jedinstveni komad hrvatske obale, spremno privlačeći ljubitelje luksuza i povijesti iz cijelog svijeta. Njihova ekskluzivnost, moderni sadržaji i potencijal za profit čine ih nezaobilaznim odabirom za one koji žele iskusiti najbolje od mediteranskog života. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.