Obavijesti
Komentari 6
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

b1
Iz iskustva preporičam izvana ju nauljiti ali nikako soliti jer se prima za rešetku.
Ma
Samo budaletina će soliti ribu izvana prije gradela, ribu se soli prije pečenja samo iznutra.
li
Nemateeee pojmaaaaaa!!Koji petrsimul i bili luk??! Pa to se stavlja samo u salpe iz sporkoga mora!Riba se pece sa suncokretovin uljen i nikakve trave ,ruzmarini Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .