Za ovu sezonu gastro blogeri Sandra Rončević i Vedran Bošković pripremili su dva odlična recepta s kobasicama, jednostavna za pripremu, a puna okusa.
Super obrok za sve: Dovoljno je 5 - 7 minuta, ali ih okrenite nekoliko put
Blage, klasične, pikantne ili dimljene, kuhane ili pečene - da bismo uživali u njima, ne trebamo posebna znanja i vještine, dovoljni su dobar recept i malo mašte. Ako ste u žurbi, pečene u tavi odličan su izbor za ručak, dovoljno ih je okrenuti nekoliko puta, 5 - 7 minuta. Vikendom ih pak možete opušteno pripremati u pećnici uz omiljeno povrće. Priprema traje nešto duže, no tako okusi i sočnost dolaze do punog izražaja. Zamisliti roštilj bez kobasica gotovo je nemoguće, a za vrhunski užitak treba ih peći na umjerenoj vatri uz često okretanje i, svakako, izbjegnite bockanje.
Za ovu sezonu gastro blogeri Sandra Rončević i Vedran Bošković pripremili su dva odlična recepta s kobasicama, jednostavna za pripremu, a puna okusa.
Peperonata s Kranjskom i Domaćom dimljenom kobasicom
Autorica bloga “O slanom & slatkom”, Sandra Rončević predlaže Peperonatu s Kranjskom i Domaćom dimljenom kobasicom, poznato talijansko jelo s paprikama i lukom obogaćeno s dvije vrste PIK kobasica. Peperonata je u Italiji omiljeno jelo od karameliziranog luka i pirjanih paprika, a kad im se priljubi i par miješanih, dobro pečenih kobasica, dobijete obrok koji ćete rado svako malo ponavljati na vašem jelovniku. Kako pripremiti ovo jelo i koji su vam sastojci potrebni, pogledajte ovdje.
Pečeni miks s Debrecinkom i Ljutom kobasicom
Užurbani način života mijenja i naše kulinarske navike i volimo jela koja možemo brzo složiti i poslužiti u bilo koje doba dana. Gastro bloger Vedran Bošković pripremio je upravo takvo jelo! Za njegov slasni miks pečenih kobasica uz razne dodatke kao što su jaja na oko, prženi krumpir i salata treba vam samo 30 minuta, a odlično je što dodatke možete lako prilagoditi svom ukusu. Kako pripremiti ovo jelo i koji su vam sastojci potrebni, pogledajte ovdje.
Kuhane ili pečene, za sve prilike i različite načine pripreme, PIK kobasice uvijek su odlično rješenje. Upoznajte nova lica omiljenih kobasica, pronađite inspiraciju za nove gastro užitke, otkrijte bogatstvo okusa!
Taxi prijevoz u poslovnom svijetu: Može li smanjiti troškove poslovanja?
Posjetili smo adrenalinski park u Vukovaru
U Dzierżoniówu, gdje je kruna u grbu, nalazi se početak nogometaša Piąteka