Obavijesti

Promo sadržaj

Super obrok za sve: Dovoljno je 5 - 7 minuta, ali ih okrenite nekoliko put

Super obrok za sve: Dovoljno je 5 - 7 minuta, ali ih okrenite nekoliko put
6

Za ovu sezonu gastro blogeri Sandra Rončević i Vedran Bošković pripremili su dva odlična recepta s kobasicama, jednostavna za pripremu, a puna okusa.

Blage, klasične, pikantne ili dimljene, kuhane ili pečene - da bismo uživali u njima, ne trebamo posebna znanja i vještine, dovoljni su dobar recept i malo mašte. Ako ste u žurbi, pečene u tavi odličan su izbor za ručak, dovoljno ih je okrenuti nekoliko puta, 5 - 7 minuta. Vikendom ih pak možete opušteno pripremati u pećnici uz omiljeno povrće. Priprema traje nešto duže, no tako okusi i sočnost dolaze do punog izražaja. Zamisliti roštilj bez kobasica gotovo je nemoguće, a za vrhunski užitak treba ih peći na umjerenoj vatri uz često okretanje i, svakako, izbjegnite bockanje.

Za ovu sezonu gastro blogeri Sandra Rončević i Vedran Bošković pripremili su dva odlična recepta s kobasicama, jednostavna za pripremu, a puna okusa.

Peperonata s Kranjskom i Domaćom dimljenom kobasicom

Autorica bloga “O slanom & slatkom”, Sandra Rončević predlaže Peperonatu s Kranjskom i Domaćom dimljenom kobasicom, poznato talijansko jelo s paprikama i lukom obogaćeno s dvije vrste PIK kobasica. Peperonata je u Italiji omiljeno jelo od karameliziranog luka i pirjanih paprika, a kad im se priljubi i par miješanih, dobro pečenih kobasica, dobijete obrok koji ćete rado svako malo ponavljati na vašem jelovniku. Kako pripremiti ovo jelo i koji su vam sastojci potrebni, pogledajte ovdje.

Pečeni miks s Debrecinkom i Ljutom kobasicom

Užurbani način života mijenja i naše kulinarske navike i volimo jela koja možemo brzo složiti i poslužiti u bilo koje doba dana. Gastro bloger Vedran Bošković pripremio je upravo takvo jelo! Za njegov slasni miks pečenih kobasica uz razne dodatke kao što su jaja na oko, prženi krumpir i salata treba vam samo 30 minuta, a odlično je što dodatke možete lako prilagoditi svom ukusu. Kako pripremiti ovo jelo i koji su vam sastojci potrebni, pogledajte ovdje.

Kuhane ili pečene, za sve prilike i različite načine pripreme, PIK kobasice uvijek su odlično rješenje. Upoznajte nova lica omiljenih kobasica, pronađite inspiraciju za nove gastro užitke, otkrijte bogatstvo okusa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Taxi prijevoz u poslovnom svijetu: Može li smanjiti troškove poslovanja?
PROMO

Taxi prijevoz u poslovnom svijetu: Može li smanjiti troškove poslovanja?

Promet u urbanim sredinama postaje sve izazovniji. U RH, prema Popisu stanovništva iz 2021. godine (DZS), postoje 123 grada od kojih samo Zagreb, Split i Rijeka– imaju više od 100.000 stanovnika.
Posjetili smo adrenalinski park u Vukovaru
PROMO

Posjetili smo adrenalinski park u Vukovaru

Dok Vukovarska Ada na svoj riječni otok privlači kupače, Adica će tek postati prava vukovarska atrakcija.
U Dzierżoniówu, gdje je kruna u grbu, nalazi se početak nogometaša Piąteka
PROMO

U Dzierżoniówu, gdje je kruna u grbu, nalazi se početak nogometaša Piąteka

U karijeri Krzysztofa Piąteka nije nedostajalo lijepih trenutaka. I uzvišeni trenuci, na kraju krajeva, ovo je priča o "Pjoni", vjerojatno najpoznatijem "revolverašu" u povijesti Dzierżoniówa. Svi se sjećamo scena iz Italije kada je zabijao gol za golom. Tada je dječak iz Donje Šleske osvojio talijanske salone.