Obavijesti

Promo sadržaj

Romantična komedija „Povedi me na mjesec“ oduševila publiku na premijerama

Romantična komedija „Povedi me na mjesec“ oduševila publiku na premijerama
6

U New Yorku, Washingtonu i Berlinu održane su premijere nove ljetne hit romantične komedije u kojoj glume Scarlett Johansson i Channing Tatum, a niže vam donosimo fotografije casta filma.

Megapopularna Scarlet Johansson bila je najveća zvijezda na premijerama, a jednom se Marvel fanu čak i potpisala na štit Kapetana Amerike!

Kritičari i gledatelji hvale prirodnu kemiju između Scarlett i Channinga, njenu glumačku svestranost i urnebesne sporedne uloge Woody Harrelsona, Ray Romana i Jima Rasha, kao i prekrasne vizuale koji nas vraćaju u 1960-te!

U domaća kina stiže od ovog četvrtka, film „Povedi me na Mjesec“ romantična je komedija koja na velika platna glamur svemirske utrke, old-school romantiku i vintage modu.

"TO THE MOON" German Premiere In Berlin

Danas, na dan otvranja filma u svim domaćim kinima, u Cineplexx kinima je i poseban Ladies Night event s prigodnim poklonima za sretne posjetitelje, a prodaja ide odlično jer je otvorena i treća dvorana!

NASA odluči zaposliti Kelly Jones, britku i provokativnu kreativnu direktoricu, kako bi popravila njihov javni imidž, no njen pristup otežava posao Coleu Davisu, uštogljenom i praznovjernom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Kada misiju naposljetku uspješno lansiraju, u igru se uključuje i Bijela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju slijetanje na mjesec jer si ni pod koju cijenu ne smiju dozvoliti da misija ne uspije…

World Premiere of “FLY ME To The Moon”

Redatelj filma je Greg Berlanti (superherojske serije Arrow, The Flash, Supergirl, Titans, Superman & Lois, romantična komedija Life As We Know It i romantična dramedija Love, Simon). Scarlett Johansson, najprofitabilnija glumica ako se gleda kompletna kino zarada filmova u kojima je glumila, cijenjena je po svojoj glumačkoj širini – mega popularna franšiza Avengers, Oscarom nagrađena romantična drama Marriage Story, SF akcijskom filmu Lucy, psihološki triler Prestiž, a Channing Tatum, postao je comedy ikona nakon uspjeha filmova 21 i 22 Jump Street, ali i zadržao taj status ulogama u romantičnoj pustolovnoj komediji The Lost City, špijunskoj akcijskoj komediji Kingsman i na njega dodao status seks simbola ulogama u filmskom serijalu Magic Mike.

World Premiere of “FLY ME To The Moon”

U filmu se pojavljuju i Woody Harrelson (True Detectiv, Venom 2, Zombieland, Igre gladi, Tri plakata izvan Ebbinga) kao manipulativni vladin čovjek koji dovodi Kelly u NASA-u te nadgleda cijelu misiju i Ray Romano (serija Svi vole Raymonda, originalni glas Mannyju u serijalu Ledeno Doba, film The Irishman) koji glumi dobronamjernog i simpatičnog savjetnika Coleu Davisu.

"TO THE MOON" German Premiere In Berlin

Ovo ljeto od 11. srpnja, prekrasna Scarlett Johansson, vintage setting filma i napetost oko ključnog dijela moderne povijesti natjerat će vas u kina – s frendicama ili s partnerima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Solarna energija i off-grid sustavi u kriznim situacijama: Preporuke za preživljavanje
PROMO

Solarna energija i off-grid sustavi u kriznim situacijama: Preporuke za preživljavanje

U svijetu koji postaje sve nepredvidljiviji, spremnost na različite vrste katastrofa postala je ključna za preživljavanje

Pravo je vrijeme da istražite Medvednicu!
PROMO

Pravo je vrijeme da istražite Medvednicu!

Park prirode Medvednica, omiljena je izletnička destinacija mnogih Zagrepčana i turista, koji svoje slobodno vrijeme provode uživajući u prirodnim ljepotama Medvednice
Saznajte što vas očekuje na prvom AI Weekendu u Rovinju
PROMO

Saznajte što vas očekuje na prvom AI Weekendu u Rovinju

Ovoga rujna Rovinj postaje epicentar inovacija i tehnologije. Od 19. do 22. rujna u staroj Tvornici duhana održat će se prvi AI Weekend — festival koji okuplja neke od najistaknutijih stručnjaka svjetske i regionalne AI scene