Obavijesti

Promo sadržaj

Raskošni proizvodi koji slave moć prirode

Raskošni proizvodi koji slave moć prirode
11

Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Za ljepotu koja počinje iznutra, a završava izvana. NIKEL Silky linija NATRUE.

Predstavljamo NaTrue certificiranu liniju NiKEL SILKY koja se sastoji od 8 proizvoda, za potpunu njegu lica i tijela.

Silky Cleansing Foam

Silky Anti-Wrinkle Toner

Silky Face Oil

Silky Face Cream

Silky Face Balm

Silky Eye Serum

Silky Body Oil

Silky Ivy Oil

Linija NiKEL, Natural Innovative Cosmetics dobila je NATRUE certifikat za prirodnu kozmetiku, jedno od najprestižnijih, k tome i neovisnih globalnih priznanja za prirodnost.

NATRUE certifikat, neovisno priznanje koje ima najzahtjevnije uvjete, potvrda je NiKEL-ove beskompromisne opredijeljenosti za kvalitetu. Dopušteni su isključivo prirodni sastojci organskog porijekla, sastojci derivirani iz biljnih izvora te bioidentični sastojci.

Riječ je o proizvodima koji ne samo da su potpuno prirodan, nego i proces njihove proizvodnje podržava načela transparentnosti, održivosti, dobrobiti ljudi, životinja i zaštite okoliša.

Potkraj rujna ove godine, na Međunarodnoj izložbi inovacija u Londonu nova je linija osvojila zlatnu medalju i posebnu nagradu za najbolju inovaciju.

Pune je dvije godine u našem laboratoriju trajao kreativni put osmišljavanja ovih formule dok nisu postale upravo ono što smo  željeli – savršene.

Tvoja koža. Svaka koža. Povjeri je prirodi koja razumije njezine potrebe. Iznimna inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Za ljepotu koja počinje iznutra, a završava izvana. NIKEL Silky linija.

SILKY Anti-Wrinkle Toner 125 ml

Za lijepu i zaštićenu kožu, svoju rutinu svakodnevne njege započet ćemo Silky Anti-Wrinkle Tonerom. Hidrira kožu, štiti je od oštećenja izazvanih oksidativnim stresom, daje joj elastičnost i bori se protiv starenja. Formule linije NiKEL NATRUE odgovaraju svakoj osobi i tipu kože - dehidriranoj, suhoj, normalnoj, masnoj i mješovitoj, blagotvorno djeluju protiv crvenila i oštećenja na koži, hidriraju, umiruju i bore se protiv starenja.

Silky Cleansing Foam 150ml

Lagana i prozračna pjena za čišćenje lica, nježno i učinkovito čisti kožu od nečistoća. Ne nadražuje oči, ne isušuje i ne zateže kožu. Sadrži BIO hidrolat latica ruže koji umiruje, hidratizira i omekšava kožu i 100% prirodni čisteći kompleks koji daje koži svježinu, čistoću, mekoću i sjaj. 

Silky Eye Serum 15ml

Serum oko očiju s aktivnim učinkom protiv bora za potpunu njegu najosjetljivijeg područja naše kože. Ublažava bore i borice, odgađa njihov nastanak, pomlađuje. Znamo da je područje oko očiju najosjetljivije na našem licu jer tu je koža najosjetljivija i najtanja i zahtijeva posebnu pažnju. NiKEL odgovor je – Silky Eye Serum NaTrue, 100 posto učinkovita njega područja oko očiju. Ovaj serum učinkovito odgađa nastanak bora i ublažava one koje su se već pojavile.

Silky Face Cream 50ml

Svileno glatka, ali učinkovita. Iznimno nježna, ali dubinski hranjiva. Koža treba njegu koja razumije njezine potrebe. Dopusti prirodi da se pobrine za tebe. Osloni se na njezinu moć. Prekrasne note i luksuzna tekstura za svakodnevnu njegu Vaše kože. Intenzivno hidrira i obogaćuje kožu. Njen najvažniji učinak je očuvanje mladolikosti kože zahvaljujući posebnom utjecaju na gornje slojeve epiderme.

Silky Face Oil 15ml

Pronađi kožu koju poznaješ. Probudi je. Priroda zna kako, priroda liječi… Vjeruj prirodi. Osloni se na njezinu moć. S nekoliko kapi ove kompozicije energizirajućih hladno prešanih biljnih ulja i čistih esencija Vaša će koža zablistati. Redovnom uporabom čuva i obnavlja epiderm, smanjuje bore, pomaže koži da vrati svoj prirodni sjaj. Izvanredna je podloga za svaku kremu.

Silky Night Balm 50ml

Svileno glatka, ali učinkovita. Iznimno nježna, ali dubinski hranjiva. Koža treba njegu koja razumije njezine potrebe. Dopusti prirodi da se pobrine za tebe. Osloni se na njezinu moć. Bogati hranjivi balzam, ublažava nelagodu  suhe, osjetljive i krhke kože sklone crvenilu.  Obnavlja epidermu, umiruje, smanjuje znakove starenja.

Silky Body Oil 125ml

Dragocjeno do zadnje kapi. Usklađeno s prirodom. Daruj svojoj koži priliku da bude najbolja verzija sebe. Priroda zna kako. Osloni se na njezinu moć. Savršen spoj dragocjenih sastojaka nanesenih na tijelo, očarat će sva Vaša osjetila, pružiti Vam užitak i potpunu relaksaciju, a Vašoj koži dati neodoljivu mekoću i sjaj.

Silky Ivy Oil 125ml

Dragocjeno do zadnje kapi. Usklađeno s prirodom. Daruj svojoj koži priliku da bude najbolja verzija sebe. Priroda zna kako. Osloni se na njezinu moć. 100% prirodno ulje za redukciju celulita. Macerat ekološkog lista bršljana u organskom ulju suncokreta uz dodatak prirodnog vitamina E, slatkog badema i esencije grejpa, svojim bogatim sastojcima njeguje kožu, daje joj svježinu, napetost i glatkoću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.