Obavijesti

Promo sadržaj

Priznanje iz SAD-a: 1. mjesto dobio sastojak za mršavljenje, koji raste blizu vas!

Priznanje iz SAD-a: 1. mjesto dobio sastojak za mršavljenje, koji raste blizu vas!
3

Morosil: Američka nagrada za upravljanje težinom

Morosil®, aktivna tvar dobivena iz krvavih Moro naranči, nedavno je osvojila prestižnu nagradu "Sastojak godine" u kategoriji upravljanja težinom na nagradama NutraIngredients-USA za 2023. godinu. Ova američka nagrada naglašava izuzetnu učinkovitost i inovativnost Morosila u podršci mršavljenju. Više možete provjeriti na ovoj poveznici.

Morosil®, sastojak koji se može naći samo u krvavim narančama koje rastu na Siciliji, u blizini planine Etna, poznat je po svojoj jedinstvenoj crvenoj boji i visokom sadržaju antocijanina. Te posebne karakteristike ga čine jedinstvenim među ostalim vrstama naranči.

Zdravstveni učinci Moro naranči

Gubitak težine:
Istraživanja pokazuju da Morosil®, dobiven iz Moro naranči, pomaže u smanjenju tjelesne težine i tjelesne masti. Jedna studija je pokazala da uzimanje 400 mg Morosila® dnevno tijekom 12 tjedana smanjuje tjelesnu težinu, indeks tjelesne mase (BMI), opseg struka i bokova kod ispitanika.

Antioksidativna svojstva:
Moro naranče bogate su antocijaninima, koji su snažni antioksidansi. Oni štite stanice od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, pomažući u prevenciji raznih bolesti, uključujući rak i kardiovaskularne bolesti.

Poboljšanje metabolizma:
Bioaktivni spojevi u Morosilu® mogu ubrzati razgradnju masnih stanica i spriječiti stvaranje novih, što pomaže u regulaciji tjelesne težine i smanjenju nakupljanja masnoća u području struka i bokova.

Podrška pri dijeti i vježbanju:
Studija je pokazala da uzimanje Morosila® u kombinaciji s reduciranim kalorijskim unosom i vježbanjem povećava učinke tih aktivnosti, što dovodi do veće gubitka težine i poboljšanja tjelesne kompozicije.

Povezanost GMP i Morosila®

GMP osigurava da proizvodnja ekstrakata, poput Morosila®, slijedi visoke standarde kvalitete. To znači da se Moro naranče uzgajaju, beru, obrađuju i pohranjuju u kontroliranim uvjetima koji sprječavaju kontaminaciju i razgradnju aktivnih spojeva. Također, GMP uključuje stroge zahtjeve za vođenje evidencije, što omogućuje sljedivost svake serije ekstrakta do njenog izvora. Ova sljedivost je ključna za potvrđivanje autentičnosti ekstrakta i osiguranje da je izvor održiv i etičan. Proces ekstrakcije održava konstantnu razinu aktivnih spojeva, poput antocijanina, što je bitno za učinkovitost ekstrakta u njegovoj predviđenoj upotrebi.

Gdje Pronaći Morosil?

Morosil®, ključna aktivna komponenta, može se naći u optimalnim količinama u proizvodu Night Burn Extreme. Ova formulacija uključuje Morosil®, L-karnitin, zeleni čaj i melatonin, sastojke koji zajedno djeluju na sagorijevanje masnoća i poboljšanje kvalitete sna. Kvalitetan san je ključan za učinkovito upravljanje tjelesnom težinom, jer nedostatak sna može poremetiti hormone koji reguliraju apetit, što dovodi do povećanog osjećaja gladi i veće konzumacije kalorija.

Istraživanja:

  • Američki časopis kliničke prehrane otkrio je da ljudi tijekom sna sagore otprilike 50-70 kalorija po satu.

  • Časopis za pretilost pokazao je da je nedostatak sna povezan s povećanjem apetita i tjelesne težine zbog hormonalnih neravnoteža.

  • Časopis za kliničku medicinu sna pokazao je da kvalitetan san podržava mršavljenje poboljšanjem metabolizma i smanjenjem stresa.

Trenutno je dostupna posebna ljetna ponuda! Iskoristite priliku i preko OVE POVEZNICE nabavite Night Burn Extreme – kupite jedan i drugi dobivate potpuno besplatno. Požurite, ponuda vrijedi samo sada!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.