Obavijesti

Promo sadržaj

Priključite se godišnjoj kampanji udruge „RTL pomaže djeci“

Priključite se godišnjoj kampanji udruge „RTL pomaže djeci“
2

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ i ove godine organizira svoju tradicionalnu humanitarnu kampanju „Budi mi prijatelj“

Tijekom prosinca svi ljudi velikog srca ponovno će imati priliku pomoći mališanima iz svih krajeva Hrvatske jer i u ovogodišnjoj kampanji Udruga prikuplja sredstva za financiranje novih projekata koji su na njen natječaj prijavile neprofitne organizacije koje se bave djecom.

Neki od projekata za koje se prikupljaju sredstva u ovogodišnjoj kampanji su opremanje multifunkcionalne sobe za provođenje radne terapije s pedijatrijskim pacijentima Dnevne bolnice i „Odjela majka – dijete“ u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama „Goljak“, nabava visoko sofisticiranog uređaja za respiraciju i ventilaciju pacijenata na jedinici intenzivnog liječenja u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, financiranje monitora za transkutano mjerenje plinova u Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, te obnova i opremanje prostora za terapiju djece s teškoćama u razvoju udruge KAS Sisak.

U specijalnoj bolnici „Goljak“ provodi se dijagnostika, rehabilitacija i liječenje djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama iz cijele Hrvatske, a prostorija namijenjena terapiji neadekvatno je opremljena, prokišnjava i nema primjerenu izolaciju.

Na Jedinici intenzivnog liječenja u Klaićevoj godišnje se liječi oko 500 djece, među kojima i prerano rođene bebe. Maleni pacijenti često ne mogu sami disati, a pritom im pomaže respirator. Njegovom nabavom olakšalo bi se liječenje, smanjila smrtnost i u konačnici poboljšao sam ishod liječenja malenih pacijenata iz cijele Hrvatske.

Monitor za mjerenje količine ugljičnog dioksida u krvi, potreban Jedinici intenzivnog liječenja djece Klinike „Fran Mihaljević“, smanjit će količinu bolnih i agresivnih pretraga kod najmlađih pacijenata.

U poplavi koja je pogodila Sisak u svibnju ove godine u svega pola sata uništen je prostor udruge KAS Sisak, između ostalog i prostorija koja je služila za terapiju i rehabilitaciju šezdesetero korisnika udruge, djece s teškoćama u razvoju.

Priključite se ovogodišnjoj humanitarnoj kampanji „Budi mi prijatelj“ pozivom na broj 060 9007 (cijena poziva 0,83 EUR s PDV-om), koji je aktivan tijekom cijele godine, direktnom uplatom na donacijski žiro-račun udruge HR6724070001500331700 ili online donacijama putem stranice www.rtlpomazedjeci.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Tepih Land slavi rođendan uz odlične popuste na cijeli asortiman!
PROMO

Tepih Land slavi rođendan uz odlične popuste na cijeli asortiman!

Najbolja ponuda tepiha, tapisona i ostalih proizvoda za uređenje doma čeka vas u Tepih Landu, a osim raznovrsne ponude očekuju vas i super rođendanske pogodnosti!

U Dugom Selu otvoren maloprodajni park STOP SHOP
PROMO

U Dugom Selu otvoren maloprodajni park STOP SHOP

Petnaesti u Hrvatskoj, drugi u Zagrebačkoj županiji
TENA-G slavi 30. rođendan uz ekskluzivne popuste i poklone top brendova alata!
PROMO

TENA-G slavi 30. rođendan uz ekskluzivne popuste i poklone top brendova alata!

TENA-G obilježava okrugli veliki 30. rođendan - sad je pravo vrijeme da se opremite vrhunskim alatima po odličnim cijenama