Obavijesti

Promo sadržaj

Pridružite se fotonatječaju Vatrenog puta i osvojite potpisane sličice Vatrenih!

Pridružite se fotonatječaju Vatrenog puta i osvojite potpisane sličice Vatrenih!

Od 12. do 18. lipnja 2024. godine, Vatreni put i Pandin brlog zajednički organiziraju nagradni natječaj na Facebook stranici Pandin brlog.

U iščekivanju EURA 2024., vrijeme je da zajedno proslavimo ljubav prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji!

Vatreni put i webshop s dječjim igračkama Pandin brlog pripremili su za vas posebnu poslasticu – nagradni natječaj koji će razveseliti sve strastvene navijače. Pridružite im se u ovom uzbudljivom fotonatječaju i pokažite svoju kreativnost! U nagradnom natječaju možete sudjelovati od 12. do 18. lipnja.

Kako bi sudjelovali potrebno je posjetiti Facebook stranicu Pandin brlog i ispod objave nagradnog natječaja objaviti najkreativniju fotografiju koja prikazuje vaše navijanje za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.  Podijelite svoju objavu s prijateljima i pozovite ih da sudjeluju jer najbolji komentar osvaja nagradu.

Dva najkreativnija sudionika bit će nagrađena vatrenim nagradama: potpisanim sličicama, albumom Vatreni put u kojem možete pronaći sve nastupima naših Vatrenih od devedesetih do Lige nacija i boxom sličica! Dobitnici će lakše iščekivati  utakmice Eura listajući stranice interaktivnog i vrlo popularnog albuma “Vatreni put”, a uz to u svojoj kolekciji će imati potpisane sličice svojih najdražih Vatrenih. Svaka stranica, svaka sličica jedinstvenog interaktivnog albuma, priča o tome kako se hrvatska reprezentacija izgradila. Upravo zato u boxu sličica pronaći ćete različite trenutke bogate hrvatske nogometne povijesti, od herojskih pobjeda, najvažnijih igrača, najemotivnijih trenutaka i najuzbudljivijih utakmica...

Pokretanje videa...

Vatreni put 00:15

Pande iz Pandinog brloga po završetku nagradnog natječaja će pregledati sve prijavljene fotografije i odabrati dvije najkreativnije. Sretni dobitnici bit će objavljeni na Facebook stranici Pandin brlog.

Pridružite im se u proslavi hrvatskog nogometa i pokažite svoju strast prema Vatrenima. Sretno svim sudionicima!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.