Previše ste popili i borite se s mamurlukom? Pronašli smo savršeno rješenje za vas | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Previše ste popili i borite se s mamurlukom? Pronašli smo savršeno rješenje za vas

Previše ste popili i borite se s mamurlukom? Pronašli smo savršeno rješenje za vas

HangOn donosi formulu koja se oslanja na znanost. Točnije, na čak 15 aktivnih sastojaka koji vam mogu pomoći ublažiti nuspojave od prethodne večeri

Subota navečer, super glazba, smijeh je u zraku, čaše su stalno pune. Zvuči kao savršen izlazak, zar ne?  Ali onda se budite sljedećeg jutra. Glava vam pulsira, svjetlo vas bode u oči i, sve u svemu, ne osjećate se baš kao milijun dolara. Da, to je mamurluk, neželjeni gost nakon svake dobre zabave.
Ako ste mislili da je vaša jedina nada poslije divlje noći zamračena soba i tišina, pripremite se na revoluciju - uz malo znanosti.
HangOn je ovdje da te neugodne "nuspojave" pretvori u samo blijedu uspomenu. 

 

Znanost iza zabave

Svi smo čuli za one "provjerene" metode izbavljenja od mamurluka: pij puno vode, jedi masnu hranu prije spavanja, ili - za one koji se kunu u metodu "klin se klinom izbija" – nastavi piti.
No HangOn donosi formulu koja se oslanja na znanost. Točnije, na čak 15 aktivnih sastojaka koji vam mogu pomoći ublažiti nuspojave od prethodne večeri!

Kako HangOn djeluje?

HangOn koristi trostruku liniju obrane protiv simptoma mamurluka: kombinaciju 1. aminokiselina, 2. biljnih ekstrakata, 3. vitamina i minerala, koji sinergijski djeluju kako bi smanjili neugodne posljedice konzumacije alkohola.
Prva linija obrane usmjerena je na smanjenje koncentracije acetaldehida, toksičnog metabolita alkohola, koji je glavni krivac za simptome mamurluka kao što su glavobolja i mučnina. Aminokiseline, poput L-cisteina, i biljni ekstrakti (korijen đumbira i kurkume) djeluju kao prekursori glutationa, jednog od glavnih detoksikacijskih agensa u tijelu.
Druga linija obrane cilja na smanjenje koncentracije slobodnih radikala, štetnih molekula koje mogu oštetiti stanice i tkiva. Uz aminokiseline (alfa lipoična kiselina) i biljne ekstrakte (korijen đumbira, maslačak i indijska kosmulja), antioksidativni vitamini E i C te minerali magnezij i cink igraju ključnu ulogu u zaštiti tijela od oksidativnog stresa i djeluju kao moćni antioksidansi. Treća linija obrane je suplementacija, koja pomaže u nadoknadi vitamina i minerala koji se gube konzumacijom alkohola. Vjerujemo da vam je dobro poznato izlučivanje viška tekućine tijekom pijenja alkohola (prevedeno: znojenje, česti odlasci na zahod...). 

Kako i kad uzimati?

HangOn se uzima prije izlaska. Popijete dvije tablete s velikom čašom vode i spremni ste za sve što noć donosi, bez straha od jutra.
HangOn potražite u Bipi, dm-u, ljekarnama ili na web shopu Encian.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

D Business Leadership Summit najjači dosad: U Zagreb stiže NASA-in fiziolog
PROMO

D Business Leadership Summit najjači dosad: U Zagreb stiže NASA-in fiziolog

U pet godina, summit je iz edukacije za stomatologe prerastao u jedinstveno trodnevno okupljanje vodećih menadžera iz svijeta zdravstva, sporta i tehnologije. Osmislio ga je Siniša Drobnjak, stručnjak za osobnu i poslovnu transformaciju

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli
Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu