Obavijesti

Promo sadržaj

Premium obiteljski odmor uz edukativno-zabavne programe za djecu

Premium obiteljski odmor uz edukativno-zabavne programe za djecu
12

Prilikom odabira destinacije za odmor sve veći broj roditelja traži mjesta koja nude više od uživanja

Premium odmor za roditelje postaje još ugodniji kada znaju da će njihova djeca tijekom boravka imati priliku za učenje kroz zabavu. Na našem tržištu, jedan hotel izdvaja se kao lider u ovom pristupu i pruža jedinstveno iskustvo za cijelu obitelj.

Što kažete na odmor u kojem vaša djeca ne samo da se zabavljaju, već i uče uz pomoć stručnjaka iz različitih područja? U Falkensteiner Family Hotelu Diadora možete uživati u "Happy Kiddos" vikend programima od 6. rujna sve do 3. studenog, koji uključuju raznolike i uzbudljive aktivnosti i radionice. Ovaj obiteljski koncept temelji se na Montessori principima i svjesnom roditeljstvu te pruža znanstveno utemeljen pristup koji pomaže djeci da razvijaju samostalnost.

"Happy Kiddos" programi i ovog kasnog ljeta i jeseni donose tri uzbudljive teme kroz zabavne "Baby Wonderland", "S.T.E.A.M." i "Ranger" vikende. "Baby Wonderland" nudi tri vikenda posvećena bebama i njihovim roditeljima, uključujući plivačku akademiju i senzomotoričke radionice koje podržavaju razvoj djece. "S.T.E.A.M. vikendi" omogućuju djeci da istražuju znanost, tehnologiju, inženjering i matematiku kroz interaktivne aktivnosti, dok "Ranger" vikendi pružaju avanturističke doživljaje i edukaciju o prirodi.

'Ranger vikendi'

Dok ljeto još uvijek traje, a vrućine su ipak popustile, za djecu je važno što više vremena provoditi u prirodi. I upravo zato 'Ranger vikend' program prvi je na rasporedu već od 6. do 8. rujna. Ovaj vikend djeci i njihovim roditeljima nudi nezaboravno iskustvo bliskosti s prirodom i raznovrsne avanture. Tijekom 'Ribarske akademije' djeca će naučiti o ribolovnoj opremi, tehnikama pecanja i raznolikosti riba, dok istovremeno razvijaju svijest o očuvanju okoliša. Na 'Tečaju ronjenja' djeca će uroniti u čarobni podvodni svijet i postati pravi mali ronioci. 'Jahanje konja' omogućava djeci stvaranje emocionalne veze s konjima i razvijanje osjećaja odgovornosti. Tijekom posljednja dva ljetna vikenda, od 13. do 15. rujna i od 20. do 22. rujna za djecu će biti organizirana i 'Podmorska avantura' odnosno vožnja podmornicom kroz Zadarski kanal kako bi istražili morske dubine i otkrili skriveno blago.

'Baby Wonderland vikendi'

'Baby Wonderland' program koji je na rasporedu vikendima od 4. do 20. listopada osmišljen je za bebe i njihove roditelje. Jedna od tih aktivnosti je i plivanje za bebe - zabavna plivačka akademija za najmlađe. Voditeljica programa 'Odgoj s glazbom' Lana Marasović potiče cjelokupan razvoj djece kroz pjevanje, slušanje glazbe, sviranje i improvizaciju na posebno prilagođenom Orffovom instrumentariju. Program zahtijeva prisustvo roditelja do četvrte godine života djeteta. Ove jeseni tu su i 'Happiest Baby radionice' za roditelje, gdje će učiti zašto bebe plaču, kako uspavati bebe bez plakanja, kako se nositi s izbirljivošću u prehrani, ponešto i o masaži beba, igrama privrženosti i mnogim drugim praktičnim savjetima.

'S.T.E.A.M. vikendi'

Iako je roditeljima najvažnije da njihova djeca odrastaju sretna, jednako je važno usmjeriti pažnju na njihove prve izbore i interese. Od malih je nogu važno djecu upoznati sa znanošću, tehnologijom, inženjerstvom i matematikom. Program "S.T.E.A.M. vikenda" koji je na rasporedu kroz posljednje vikende u rujnu i listopadu te tijekom prvog vikenda u studenom, ima za cilj poticanje znatiželje i razvoja kreativnosti kroz interaktivne aktivnosti prilagođene najmlađima. "Tinker Labs" pružaju inspirativan prostor u kojem djeca mogu koristiti svoje ruke i maštu za stvaranje i gradnju raznih objekata. 'IT Akademija' i 'Robotika' omogućit će djeci da koriste programabilne robote, potičući kreativnost, logičko razmišljanje i sposobnost rješavanja problema. Također, tijekom ovog uzbudljivog vikenda, djeca će imati jedinstvenu priliku naučiti kako snimiti predivne fotografije i videa u 'Školi letenja dronom'.

Provedite kvalitetno vrijeme s obitelji u Falkensteiner Family Hotelu Diadora i gledajte kako vaša djeca istražuju, uče i zabavljaju se. Uz vrhunske usluge i interaktivne sadržaje, ovaj hotel nudi idealan odmor za cijelu obitelj. Falky Land u sklopu hotela opremljen je najsuvremenijim igraonicama i čini obiteljski odmor nezaboravnim iskustvom. Posebnost ove ponude je i boravak djece uključen u cijenu sobe, 20% popusta na unaprijed rezervirane spa tretmane te činjenica da je roditeljima na raspolaganju i mogućnost čuvanja djece te program za djecu i novorođenčad, interaktivne igre i dječja igraonica u Baby Clubu i Falky Landu, kao i besplatno korištenje bicikala za djecu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Malo drugačiji ponedjeljak: Povedite klince i budite dio zabavnog finala Chefa škole
SVI PUTOVI VODE U VUKU!

Malo drugačiji ponedjeljak: Povedite klince i budite dio zabavnog finala Chefa škole

Edukativno-zabavni projekt Budi chef škole ove se godine održava u Osijeku, točnije u Vuki, odakle nam dolaze prošlogodišnje pobjednice. Uz veliko finale i spektakularni cooking show, pripremili smo zabavne aktivnosti i vrijedne nagrade
Tvrtka Dyson predstavila svoj prvi, revolucionarni model Dyson OnTrac™ slušalica
PROMO

Tvrtka Dyson predstavila svoj prvi, revolucionarni model Dyson OnTrac™ slušalica

Slušalice, nanovo izumljene: Dyson OnTrac™