Obavijesti

Promo sadržaj

Pokušavate smisliti jednu zanimljivu aktivnost u kojoj ćete uživati ovaj produženi vikend?

Pokušavate smisliti jednu zanimljivu aktivnost u kojoj ćete uživati ovaj produženi vikend?
11

Mi vam donosimo njih čak pet, i to na jednom mjestu!

Svaki slobodan dan može biti prilika za bijeg od dnevnih obaveza, a produženi vikendi kao što je ovaj pred nama, idealna su zamjena za kratki godišnji odmor s vašim najmilijima. Dalmaland je savršeno mjesto za savršen produženi vikend!

Mjesto radnje je Biograd, a destinacija po mjeri svakog roditelja, učenika i vesele mlađahne ekipe je – Dalmaland! Zabavni tematski park drugo je ime za odmor, opuštanje i zabavu, s pregršt atrakcija koje će vam okupirati misli, srce i energiju.

U želji da vam ovaj produženi vikend ostane u posebnom sjećanju, u Dalmalandu su osmislili niz zanimljivosti koje vas čekaju od 8.-11.lipnja. Na najzabavnije putovanje kroz vrijeme mogu se posebno pripremiti ljubitelji westerna jer je vikend pred nama u Dalmalandu u znaku kauboja i Indijanaca.

Billy the Kid, Buffallo Bill, Bik Koji Sjedi, Geronimo i drugi kultni heroji zemlje Kauboja i Indijanaca bit će vaši domaćini u svijetu Divljeg Zapada. Za hrabre male kauboje zabavni park nudi Mine Train Coaster, a oni malo veći pustolovi svakako bi trebali iskusiti roller coaster. Možete se i zaljuljati na Indian canoe ljuljački ili se upustiti u potragu za zlatom u vlakiću Western Expressa koji vodi kroz kanjone i tunel.

Ako su vam, pak, od kauboja draži Indijanci, oduševit će vas zabava s lukom i strijelom, u stilu pravih lovaca i ratnika. Dragi pustolovi, ne zaboravite da ova stara indijanska vještina razvija spretnost, vježba taktiku, fizičko motoričke sposobnosti, logičko razmišljanje, a i izuzetno je dobra vježba snage i spretnosti. Tko zna, možda nakon posjeta Dalmalandu u sebi otkrijete pravog lovca!

11
| Foto: Matija Lipar

Kao zabavni park koji posebno vrednuje obiteljski život i zajednička obiteljska druženja, Dalmaland nudi pregršt trenutaka za roditelje i djecu. Želite li svojim mališanima darovati uspomene za cijeli život, onda je Games Hall igraonica kao stvorena za vas. Uz najmodernije igrice s video konzolama za male i velike profesionalce, u Games Hallu možete s vašim klincima i zaigrati na stolni nogomet ili bilijar. Baš kao u dobra, stara vremena!

U Dalmalandu adrenalinsku zabavu možete pronaći čak i u kinu. Kino dvorana XD Dark Ride 7D definitivno će vas izbiti iz sjedala! Zahvaljujući prvoj svjetskoj interaktivnoj i reaktivnoj igri možete isprobati dinamičnu vožnju u virtualnoj stvarnosti. Na vama je samo da birate hoćete li se obračunati sa zločincima i zastrašujućim kreaturama, letjeti između zgrada dok vam se stolica doslovno trese, gubiti tlo pod nogama...

Tijekom ovog produljenog vikenda u Dalmalandu vas čeka i pjena party te natjecanje u jahanju bika, a svaki dan završava velikom tombolom i dodjelom vrijednih nagrada.

Sve novosti i zanimljivosti u čarobnom svijetu Dalmalanda možete potražiti na službenoj stranici www.dalmaland.com. I ne zaboravite, više ne morate čekati godišnji odmor da biste nekamo otputovali s vašim najdražima a ukoliko ulaznice kupite online putem dalmaland.com/ulaznice, ostvarujete dodatnu uštedu. U Dalmalandu je svaki dan prilika za savršen odmor! Stoga iskoristite ovaj produženi vikend i pridružite nam se na najvećem partyju na Jadranu.

RASPORED DOGAĐANJA U DALMALANDU OD 8.-11. LIPNJA

15.00 Funny, Kauboji&Indijanci

16.00 Pjena party

15.00-19.00 Lukovi i strijele

19.00 Natjecanje u jahanju bika

20.00 Tombola

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene
PROMO

FNC 19 – Ne propustite večeras MMA spektakl i finale FON-a™ iz pulske Arene

Sljedeća postaja FNC-a je pulska Arena, event FNC 19 koji će ujedno biti veliko finale uživo prve sezone realityja 'Fight of Nations™: Put do pobjede', koji se i dalje može gledati na streaming platformi Voyo!

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam
PROMO

Uskoro počinje 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara uskoro počinje jedinstvena sajamska manifestacija koja će se održati od 13. do 15. rujna ove godine
U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4
PROMO

U Osijeku 4 nova vrtića. Gradonačelnik Ivan Radić najavio još 4

Ove godine u osječke vrtiće upisan je rekordan broj djece, ukupno 3611.