Obavijesti

Promo sadržaj

Planirate vjenčanje: Donosimo sve trendove i ideje za dan iz snova

Planirate vjenčanje: Donosimo sve trendove i ideje za dan iz snova
3

Vjenčanje je jedan od najljepših ali i najstresnijih dana u životu svakog para, upravo zbog toga je ključna dobra priprema kako bi ovaj dan prošao što opuštenije.

Kako bi mladencima organizacija bila što lakša i kako bi pronašli najbolje za svoj poseban dan, Westgate City tradicionalno donosi Dane vjenčanja 19. i 20. listopada.

Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, a posebni detalji koji su specifični za svaki par, vjenčanju daju poseban i jedinstven pečat. Iako se trendovi u planiranju i organizaciji vjenčanja mijenjaju iz godine u godinu, postoji nekoliko popularnih tema i stilova koji su uvijek IN:

  • Intimna vjenčanja: Manja vjenčanja s bliskim prijateljima i obitelji postaju sve popularnija, posebno u posljednjih nekoliko godina. Ovo omogućava parovima da povežu osobniji odnos sa svojim gostima.

  • Vintage i retro stil: Inspiracija iz prošlih desetljeća, s naglaskom na klasične ili šarmantne elemente, kao što su starinski namještaj ili retro dekoracije.

  • Personalizacija: Parovi sve više traže načine da personaliziraju svoje vjenčanje, bilo da je to kroz jedinstvene pozivnice, personalizirane poklone ili tematske ceremonije.

  • Neobične lokacije: Umjesto tradicionalnih dvoraca ili sala za vjenčanje, parovi se odlučuju za jedinstvene lokacije, poput plaža, planina, vrtova ili čak umjetničkih galerija.

  • Tehnologija: Korištenje tehnologije, poput virtualnih prijenosa ceremonija ili interaktivnih aplikacija, postaje sve češće, što omogućava uključenje prijatelja i obitelji u stvaranje zajedničkih uspomena.

Odabir savršene haljine možda je jedan od najvažnijih zadataka za sve mladenke u cijelom procesu planiranja vjenčanja. Trendovi vjenčanica za 2025. godinu donose raznolikost i inovaciju, uz povratak nekih klasičnih elemenata. Evo nekoliko ključnih trendova koje možemo očekivati:

  • Ekološki prihvatljive tkanine: Sve veći broj mladenki odlučuje se za vjenčanice izrađene od održivih i ekološki prihvatljivih materijala, poput organskog pamuka, čipke i drugih prirodnih materijala.

  • Minimalizam: Jednostavne i elegantne vjenčanice čistih linija koje ostavljaju dovoljno prostora za osobni pečat vrlo su popularne. Mladenke biraju manje dodataka i fokusiraju se na kvalitetu materijala i jednostavnost krojeva.

  • Cut-out detalji: Vjenčanice s izrezima ili otvorima na strateškim mjestima dodaju dozu sofisticiranosti i modernosti.

  • Asimetrični krojevi: Asimetrične vjenčanice, koje mogu imati različite dužine ili neujednačene siluete, nude zanimljive vizualne efekte i omogućuju mladenkama da se izraze na unikatan način.

  • Vintage i retro utjecaji: Inspiracija iz prošlih desetljeća, posebno 70-ih i 90-ih godina, očituje se u detaljima kao što su čipka, volani i slojeviti materijali.

Čak i ako još uvijek niste sigurni kako organizirati svoj poseban dan, bez brige, inspiracije i ideje možete pronaći na Danima vjenčanja u Westgateu gdje će se na jednom mjestu nalaziti najbolja ponuda vjenčanica, odijela, hrane, svadbenih sala i još mnogo toga.

Dani vjenčanja održat će se ovaj vikend, 19. i 20. listopada pa ne propustite ovu super priliku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Rješenja bez granica: Otvorite vrata novim mogućnostima uz modularne objekte
PROMO

Rješenja bez granica: Otvorite vrata novim mogućnostima uz modularne objekte

Brza i praktična rješenja za poslovne i privatne prostore dostupna su kroz široku paletu modularnih objekata, uključujući kontejnerske urede, portirnice, sanitarne jedinice i mobilne kućice

Dobar temelj: Majstor Hrvoje pokazuje kako postaviti policu na zid
PROMO

Dobar temelj: Majstor Hrvoje pokazuje kako postaviti policu na zid

Pogledajte kako je majstor Hrvoje u rubrici Dobar temelj postavio policu na zid.
Koordinacija: Hrvatska uskoro dobiva prvi zeleni aerodrom, i to u Zadru
PROMO

Koordinacija: Hrvatska uskoro dobiva prvi zeleni aerodrom, i to u Zadru

Koordinacija predstavlja novu rubriku u kojoj ćete naučiti kako prepoznati i razlikovati zamršene građevinsko-arhitektonske pojmove i procese.