Obavijesti

Promo sadržaj

Ovogodišnjem izdanju popularnog sajma pridružila se tvrtka s domaćom proizvodnjom

Ovogodišnjem izdanju popularnog sajma pridružila se  tvrtka s domaćom proizvodnjom
11

Windor će biti jedan od izlagača na prestižnom InDizajn sajmu – Festivalu modernog doma, koji će se održavati od 6. do 8. listopada 2023. u Areni Zagreb. Sajam će okupiti brojne domaće i međunarodne izlagače, a domaća tvrtka Windor zasigurno će se istaknuti svojom izvorno hrvatskom proizvodnjom i inovacijama

Kada razmišljamo o domu, možemo se složiti da zamišljamo mjesto gdje se osjećamo sigurno, toplo i zaštićeno. Mjesto je to gdje se osjećamo – svoje. Ideju o mjestu koje je upravo tako opisano, čine stvarnom upravo prozori i vrata, kao neizostavan dio svakoga doma. Sve to govori zašto je važno odabrati proizvode koji su ne samo estetski privlačni, već funkcionalni, dugotrajni i energetski učinkoviti. Jedna od tvrtki koja je postavila visoke standarde u ovom segmentu hrvatska je tvrtka Windor.

Spoj moderne estetike i vrhunskih funkcionalnosti

Ova domaća tvrtka razvila je seriju prozora, ulaznih vrata i podizno-kliznih stijena u kombinaciji drva i aluminija. U proizvodnji koriste materijale koji ne samo da pružaju izvanrednu izolaciju i dugotrajnost, već i dodaju modernu estetiku svakom prostoru. Posebno su zanimljiva njihova inovativna rješenja "simplifikacije" vrata i prozora, čineći ih tako intuitivnima i jednostavnima za svakodnevnu upotrebu.

Vizija je oduvijek bila prvenstveno stvoriti proizvode koji će obogatiti svaki dom, a pritom ostati vjerni tradiciji i kvaliteti. Sudjelovanje na InDizajn sajmu prilika je za nas da pokažemo kako inovacija i tradicija mogu ići ruku pod ruku, istaknuo je osnivač i direktor tvrtke Windor Stjepan Franjić.

11
| Foto: Istraživačice dr. sc. Caroline Hornstein Tomić, Maja Kurilić i Dora Bagić

Danas već velika tvornica prozora i vrata u Hrvatskoj potječe iz malog slavonskog sela, a prvi u Hrvatskoj bili su u proizvodnji mnogih inovacija vezanih za toplinsku izolaciju. Drveno-aluminijski prozori i aluminijsko-drveni prozori inovacija su kojom se najviše ponose upravo zbog toga što je riječ o izvorno hrvatskom proizvodu.

Windor – najbolje za svaki dom

Za sve one koji traže inspiraciju za svoj dom ili jednostavno žele vidjeti što domaća proizvodnja može ponuditi u svijetu prozora i vrata, posjet je Windorovu izložbenom prostoru (26 i 28) na InDizajn sajmu obavezan. Bilo da ste mlada obitelj koja tek uređuje svoj prvi dom, par koji traži savršena vrata i prozore ili obitelj s djecom koja želi osigurati najbolje za svoj dom, Windor ima rješenje za vas.

Osim što je lider u proizvodnji prozora i vrata, Windor je hrvatska tvrtka koja je svojim radom i posvećenošću stekla povjerenje mnogih kupaca izvan granica Hrvatske. Njihova posvećenost istraživanju i razvoju omogućuje im da uvijek budu korak ispred konkurencije, a svaki proizvod koji napusti njihove pogone rezultat je pažljivoga planiranja, dizajna i izrade.

Ako ste u potrazi za kombinacijom kvalitete, funkcionalnosti i modernog dizajna, ne propustite priliku i posjetite Windor na InDizajn sajmu na lokacijama 26 i 28 izložbenoga prostora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Kvalitetna stakla ključ su vrlo dobro izolirane kuće - kako ih odabrati i ne pogriješiti
Birajte najbolje

Kvalitetna stakla ključ su vrlo dobro izolirane kuće - kako ih odabrati i ne pogriješiti

Važno je odabrati kvalitetna stakla s dobrim sposobnostima zadržavanja topline i zvučne izolacije, odnosno osigurati adekvatno održavanje topline unutar prostorija. Izolacija ovisi o materijalu od kojeg je prozor napravljen
Ulazna vrata pravo su ogledalo svakog doma. Kako ih odabrati?
BIRAJTE KVALITETU

Ulazna vrata pravo su ogledalo svakog doma. Kako ih odabrati?

Drveno-aluminijska vrata najbolje su rješenje za zadovoljenje sigurnosnih, estetskih i toplinskih potreba. U izolacijskom smislu, drvo je dobar izolator, a aluminij je vodič topline...